Spelfouten, ex-geliefdes of vage plaatjes? Je tattoo verwijderen kan bij Bodycare058

Of er nou een spelfout in je tattoo staat, de naam van je ex-geliefde nog vrolijk op je rug te vinden is of dat die ene mooie vlinder vervaagt: er zijn genoeg redenen waarom je misschien niet meer zo tevreden bent met je tattoo. Je kunt hem altijd laten verwijderen! Het team van Bodycare058 staat voor je klaar.

Bij de piercingshop in de Oosterstraat kun je namelijk sinds eind maart terecht om je lelijke, mislukte of pijnlijke tattoo te laten verwijderen. Eigenaar Andries en compagnon Anja hadden al jaren het idee om de service aan te bieden. Het kwam er pas echt van toen het pand tegenover de eerste locatie leeg kwam te staan.

VIER TOT ZES BEHANDELINGEN

Nadat het pand volledig werd opgeknapt (“Het was hier echt een zooitje”, vertelt Anja), word je hier geholpen met een van de allerbeste lasers. Waar het normaal gesproken acht tot twaalf sessies duurt voordat je tattoo volledig is verdwenen, duurt het met het apparaat van Bodycare058 slechts vier tot zes sessies.

Zowel Anja als Andries zijn hartstikke blij dat ze deze service kunnen aanbieden. “Ik behandelde vanmiddag een meisje en zij vond haar tattoo verschrikkelijk lelijk”, vertelt Anja. “Ze heeft er een op haar rug en wilde daar bijvoorbeeld niet mee gezien worden op het strand. Het is dan heel mooi om te zien dat zo’n behandeling helpt. Wij doen het ook anders dan bijvoorbeeld een schoonheidssalon, waar je vaak een afspraak moet maken. Hier kun je gewoon naar binnen en een kopje koffie drinken en wat vragen stellen.”

SOUVENIRS

Wie langs het gebouw van Bodycare058 loopt, zal niet gelijk denken dat er in het pand iets wordt gedaan met tattoos. Dat komt door de goedgevulde etalages met souvenirs. Omdat de souvenirwinkels wat uit het straatbeeld zijn verdwenen dankzij de coronacrisis, hebben Anja en Andries besloten om zelf souvenirs aan te bieden. Iets dat speciale aandacht verdient: bij de piercingshop is uiteraard iedereen van harte welkom en dat zie je ook terug in de souvenirs. Veel mensen zullen de beeldjes kennen waarbij een mannetje en een vrouwtje elkaar een kus geven. “Wij bieden dan ook beeldjes aan waar twee mannetjes of twee vrouwtjes zoenen. Daar staat Bodycare058 ook voor, dat we graag onze nek uitsteken voor zoiets. We zijn er voor alles en iedereen, iets dat wij enorm belangrijk vinden.”

1 Reactie to “Spelfouten, ex-geliefdes of vage plaatjes? Je tattoo verwijderen kan bij Bodycare058”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.