Kijk je ogen uit bij designwinkel Eric Steenbergen!

Bij Eric Steenbergen Designwinkel kijk je écht je ogen uit. De winkel biedt een zeer uitgebreide collectie in alles wat met wonen en design te maken heeft. Denk hierbij aan designmeubelen, huishoudelijke apparatuur, serviezen, bestekken, woonaccessoires, tassen, horloges, sieraden, gadgets, audio en nog veel meer trendy artikelen.

De winkel, gelegen aan de Kleine Kerkstraat 20 staat vol vrolijk gekleurde ontwerpen van topmerken als Alessi, Iittala, Stelton en vele anderen. Kom dus snel langs bij de mooiste designwinkel van Fryslân of bezoek de webshop.

Bij Eric Steenbergen word je altijd vriendelijk ontvangen en krijg je persoonlijk advies van de trotse eigenaren Anton en Barbara Zantman en hun gezellige team. Van inrichten van je huis en tuin tot op zoek zijn naar een bijzonder geschenk, dan ben hier op de juiste plek. “We werken met mooie designs uit verschillende landen, maar ook uit ons eigen Nederland. Duurzaamheid en functionaliteit is voor ons erg belangrijk”, aldus Barbara Zantman. Wil je meer informatie over Eric Steenbergen Designwinkel, neem dan een kijkje in de webwinkel ericsteenbergen.nl of stuur een mail naar info@ericsteenbergen.nl. Bellen naar de winkel kan tijdens openingstijden 058-2125600 en via Instagram en Facebook blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste items. Nieuwsgierig geworden? Breng gerust een bezoek aan de winkel, gelegen in de bruisende Kleine Kerkstraat 20 te Leeuwarden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *