Sonnema geschenkverpakkingen: een stijlvolle toevoeging aan de feestdagen

Ontdek de luxe van Sonnema 1860 en de creatieve mix aan mogelijkheden met Sonnema Berenburg. Het vertrouwde merk achter de geliefde Berenburg introduceert een nieuwe luxe geschenkverpakking met de Sonnema 1860. Dit chique cadeau is perfect voor onder de kerstboom of op het verlanglijstje voor Sinterklaas.

Pure verfijning

Sonnema 1860 is een heerlijk volle Beerenburg met een prachtige samenstelling van diverse kruiden en vruchten. De smaak is anders dan die van de klassieke Sonnema Berenburg, mede door een andere kruidensamenstelling en een verhoogd alcoholpercentage.

De fles, origineel van Sonnema Berenburg, is voor deze editie voorzien van een matte zwarte coating. Met kruiden zoals pomerans, gentiaanwortel en basilicum, biedt Sonnema 1860 een unieke smaakervaring. De gouden accenten op de dop en het etiket maken het plaatje compleet van deze “160 jier edysje”.

Vakmanschap in elke druppel

Het grote verschil tussen Sonnema 1860 en de reguliere Sonnema Berenburg zit niet alleen in de samenstelling van de kruiden maar ook in de bereidingswijze. Terwijl Sonnema Berenburg wordt gemaakt met een continu ververst kruidenbed, gebruikt Sonnema 1860 de kruiden slechts eenmaal. Bij elke nieuwe productie worden dus ‘verse’ kruiden toegevoegd. Het aandeel kruiden in Sonnema 1860 is bovendien veel hoger dan in de reguliere variant.

Geniet van de 160 jaar vakmanschap bij elke slok. Drink Sonnema 1860 puur met ijs in een mooi tumblerglas. Laat je zintuigen genieten van de complexe smaken en ontdek waarom Sonnema 1860 een eerbetoon is aan 160 jaar vakmanschap.

Het perfecte cadeau voor de feestdagen

Gehuld in een zwarte verpakking, straalt de Sonnema 1860 geschenkverpakking luxe uit. Het bijgevoegde tumberglas, ontworpen als een whiskeyglas, voegt een vleugje elegantie toe aan de drinkervaring. De klassieke Sonnema Berenburg is ook verkrijgbaar in een mooie cadeauverpakking.

Berenburg is bij velen bekend in combinatie met cola, maar de grenzeloze mogelijkheden en verrukkelijke cocktailcreaties maken het een veelzijdige drank. Daarom vind je in de geschenkverpakking twee longdrinkglazen en een boekje met inspirerende cocktailrecepten om de diverse mixmogelijkheden van Berenburg te ontdekken.

Of je nu een liefhebber bent van de chique Sonnema 1860 of de creatieve mixmogelijkheden van Sonnema Berenburg wilt verkennen, deze geschenkverpakkingen beloven een smaakvolle en stijlvolle toevoeging te zijn aan de feestdagen.

Verkooppunten

Voor degenen die zich afvragen waar ze deze prachtige geschenkverpakkingen kunnen bemachtigen, zijn er twee slijterijen die je niet teleur zullen stellen: Drankenspeciaalzaak Jelle in Leeuwarden en Slijterij Haas in Giekerk. Bekijk ook de website van Sonnema.

Hier vind je niet alleen informatie over de producten, maar ook leuke tips en meer informatie. Op social media blijf je op de hoogte van eventuele speciale aanbiedingen, recepten en inspiratie voor de perfecte mix en cocktails.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *