Pasta Time Leeuwarden: de hemel voor pastaliefhebbers

Buongiorno! Onze mooie stad is een nieuw restaurant rijker! Aan de Nieuwe Oosterstraat 18 vind je sinds kort Pasta Time. De naam zegt het al: hier vind je pasta, pasta en nog eens pasta!

Pasta Time is het idee van de vier compagnons Bijan, Cagdas, Hasan (ook bekend als Gokhan) en Sedat. Iedereen heeft zo zijn eigen vakgebied. Cagdas heeft ervaring in de bediening en het klantcontact en Sedat werkte in de bezorgwereld.

Hasan en Bijan hebben ervaring als kok en werkten samen in een restaurant. “Hasan wilde graag iets voor zichzelf beginnen en heeft toen Super Pizza Service overgenomen. “En na ongeveer twee weken heeft hij gevraagd of ik medecompagnon wilde worden. Dat vond ik een toffe ervaring, dus ben ik er voor gegaan!” Verteld Bijan.

Lekker simpel en kwalitatief écht goed

Na een halfjaar voegde Sedat zich bij het duo, na een paar jaar maakte Cagdas de groep compleet. “Als ondernemer wil je altijd op zoek naar een uitdaging. We zijn toen met zijn vieren gaan brainstormen om te kijken naar wat Leeuwarden mist”, vertelt Bijan. “Je hebt zoveel pizzeria’s, sushirestaurants en burgerzaken. Maar een restaurant dat zich focust op pasta, had je nog niet.”

En zo is het viertal gegaan voor Pasta Time! Bij Pasta Time kun je kiezen uit dertien heerlijke gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere ‘simpele’ bolognese, maar bijvoorbeeld ook de Napolitana, Alfredo, hete kip of Arrabiata.

Een van de hardlopers is de Carbonara. En met het kindermenu (inclusief verrassing) is er ook aan de kleinste eters gedacht. Op de menukaart vind je overigens ook een paar lekkere desserts en bijgerechten. Zo maak je je maaltijd helemaal compleet.

Over de menukaart gesproken: heel uitgebreid is die niet, maar door zelf je pasta samen te stellen kan je zoveel verschillende soorten pasta’s laten maken. “Maar qua menukaart hebben wij dus gekozen om het verder lekker simpel te houden”, vertelt Cagdas. “We hebben ook gekozen voor écht kwaliteit. Onze leveranciers leveren ons de allerbeste merken pasta’s en de sauzen maken we zelf”, voegt Sedat toe.

Enorm veel complimenten

Op het moment van schrijven is Pasta Time nog maar net een paar weken geopend. De eerste reacties zijn echter ontzettend positief, geeft het viertal aan. Zo levert Pasta Time echt supersnel een heerlijke maaltijd met écht goede porties. En zowel over de kwaliteit van de pasta’s als de versheid krijgen ze al enorm veel complimenten. “Maar ook hierover: we willen niet te moeilijk doen. We twijfelden eerst nog over het aanbieden van portiegroottes. Een small, medium of large”, vertelt Bijan.

Bij Pasta Time kun je jouw maaltijd voor nu nog alleen laten bezorgen in Leeuwarden of afhalen. Bezorgen buiten Leeuwarden is voor nu nog niet mogelijk. “Maar we merken nu al dat er veel vraag is naar zitplekken. De eerste reacties zijn echt super goed!”, vertelt Hasan.

Lasagnes en eventuele verhuisplannen

Een pand met zitplekken is ook een van de toekomstplannen van het viertal. Op een later moment verschijnen er op de menukaart ook nog heerlijke lasagnes. “En wanneer er genoeg animo is, kunnen we in de toekomst best verhuizen. Waarom zouden we dat niet doen? Voor nu leggen we eerst de focus op wat we nu hebben”, sluit het viertal tevreden af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *