Primera Ruiterkwartier: De oude tabakswinkel in een nieuw jasje

De Primera is de oude tabakswinkel in een nieuw jasje gestoken. Naast tabaksartikelen vind je er bijvoorbeeld ook wenskaarten, boeken en tijdschriften, cadeaukaarten en souvenirs. Daarnaast vind je er zelfs telefoonaccessoires van Apple en Samsung! In de vestiging op het Ruiterskwartier staan eigenaren Margreeth en Edwin altijd voor je klaar.

Het tweetal is tweeëneenhalf jaar geleden, in maart 2018, met de winkel begonnen. Service en klantgerichtheid staan beiden voorop in de tabakszaak. Koop je er een cadeautje? Dan wordt het feestelijk en gratis voor je ingepakt. Bij de (op het moment van schrijven binnenkort nieuw geïnstalleerde) geldautomaat maakt het niet uit bij welke bank je bankiert en je wordt altijd op een vriendelijke en persoonlijke manier geholpen. Hoe klein je aankoop ook is: Margreeth en Edwin staan voor je klaar!

Veel meer dan een tabakswinkel

Bij de Primera aan het Ruiterskwartier vind je niet alleen een uitstekende service en klantgerichtheid, maar ook een hele hoop gezelligheid. Het assortiment van de winkel is nog veel groter dan de opsomming in de introalinea. Je kunt hier namelijk ook terecht voor je postzegels, dagbladen, loten, beltegoed, kantoorartikelen en inktcartridges voor je printer. Ook vind je in de winkel enkele speciale gifts en woonaccessoires van woonwinkel Riverdale. De producten van het woonmerk staan veelal bij de grote woonboulevards, maar zijn dus ook terug te vinden in de binnenstad. Binnenkort wordt het assortiment aangevuld met nieuwe producten!

In de nabije toekomst kun je nog lang genieten van de gezelligheid en service van Edwin en Margreeth: het duo denkt namelijk nog láng niet na over stoppen. Sterker nog: ze zijn nog maar net begonnen, vertelt Edwin. Kom dus snel even langs bij de vestiging aan het Ruiterskwartier en laat je verrassen door de veelzijdigheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *