Pizzeria Sardegna: al meer dan veertig jaar ’thuiskomen’ en lekker eten

Dat Italianen van lekker eten houden, hoeven wij niemand te vertellen. En de lekkerste pizza’s vind je bij pizzeria Sardegna! Al meer dan veertig jaar kun je hier, aan de Grote Hoogstraat, genieten van pizza’s met vlees, vis, vlees én vis, vegetarische pizza’s en pizza’s met fruit.

Al vanaf het allereerste begin is het voor het team van pizzeria Sardegna belangrijk dat hun gasten betaalbaar en lekker kunnen eten en drinken, maar zich vooral thuis voelen. Veel vaste gasten zullen dan ook beamen dat het als ‘thuiskomen’ is wanneer ze weer een voet over de drempel van het gezellige restaurant zetten.

Pasta’s en lasagnes

Heb je even geen zin in een pizza? Dan heb je de keuze uit een aantal bekende en heerlijke pasta’s en lasagnes. Deze authentiek Italiaanse gerechten zijn de basis waarop Renato en zijn team voortborduren. En hierin gaan ze een gewaagde pizza zeker niet uit de weg.

Langskomen voor een lekkere pizza, pasta of lasagne? Kom dan langs bij de Grote Hoogstraat 24. De pizzeria is vanaf 16.00 uur geopend op dinsdag tot en met zondag.

Afhalen is ook een optie! Of laat een pizzapakket bezorgen. Met pizza’s van 21 centimeter in negen heerlijke smaken, inclusief dessert en bier, wijn of fris, zit er voor ieder wat wils tussen. Informatie over de pizzapakketten vind je op de website van Sardegna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *