Onvergetelijk dineren tijdens Valentijnsdag

sems novelle tott leeuwarden

Bijna Valentijnsdag! We hebben nog een paar leuke arrangementen voor je gevonden. Tott? Het Leven? Novelle? Ze doen allemaal iets speciaals om jouw Valentijnsdag onvergetelijk te maken.

Tott
Bij Tott serveren ze een speciaal 3-gangen Valentijnsmenu voor €27,50 per persoon met niets dan lekkers uit de keuken. En daarin ontbreekt de heerlijke saté waar zij o zo bekend om staan natuurlijk niet. Het enige wat je hoeft door te geven is wat je liever niet wil eten. Reserveren kan via 058-2898192 of info@tott-leeuwarden.nl onder vermelding van de Valentijnsaanbieding! Je wordt ontvangen met een lekker glas bubbels bij binnenkomst!

Het leven
Samen van de liefde en het leven genieten doe je natuurlijk op Valentijnsdag. Bij Het Leven serveren ze die avond een 3-gangen verrassingsmenu met keuze uit een vis/vlees/vegetarisch hoofdgerecht. Voor € 27,50 geniet je dan inderdaad met je liefje van het leven. Bij binnenkomst genieten jullie van een glaasje Prosecco. Reserveren kan via info@eetcafehetleven.nl of 058-2122670.

Novelle
Ook bij Novelle geniet je van een heerlijk 3-gangen Valentijnsmenu! En dat voor maar €19.50 p.p. met de keuze uit het volgende: 1e gang – plate to share: Carpaccio Rolls & Crispy Tuna Tartare, 2e gang – Vleesmix of Vismix en 3e gang – Dessert to share: Chocolate Explosion geserveerd met warme chocoladesaus of Freakshake Cookie Wookie. Wil je een bijpassend wijnarrangement? Dan kan voor €12.50 p.p. Reserveren kan online via hun website.

De Walrus
Zet je Valentijn in het zonnetje bij De Walrus! Geniet van een uitgebreid diner voor € 31,50 inclusief een glas prosecco. Tevens maken zij een romantische foto van jullie. Leuk voor thuis op de koelkast. Jullie mogen beslissen wie de foto mee naar huis neemt. Reserveer voor het Valentijnsdiner bij De Walrus doe je via de website.

Sems
De liefde vieren bij Sems? Een uitstekende keuze! Dit is wat je bij hen kunt verwachten: tafels gedekt in Valentijnssferen, een gastronomisch menu van vier of vijf gangen, speciale friandises, champagne & oesters… alle ingrediënten voor een onvergetelijke en romantische avond uit voor twee! Reserveren kan via hun website.

Eerder gaven we je ook al een aantal Valentijnstips. Bovendien kun je bij McDonalds Leeuwarden ook jouw Valentijnsdag vieren. De keuze is reuze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *