Ontdek Jasons Wood: op maat gemaakte houten meubels

Sinds onze laatste ontmoeting groeit Jason’s Wood gestaag door! Voorheen was hij gevestigd in een kleinere werkplaats; nu heeft Jason zijn intrek genomen op een nieuwe locatie. Nog steeds in Dronryp, maar nu met een grotere werkplaats, meer ruimte voor zijn showroom en bijbehorend kantoor.

Iedere woonkamer is anders, iedere smaak is verschillend, en hierdoor is ook geen tafel hetzelfde. Voor degenen die nog niet bekend zijn met Jason, deze plek is dé bestemming voor op maat gemaakte, hoogwaardige houten meubels.

“Ik creëer eet- en salontafels die je niet in elke doorsnee woonwinkel tegenkomt. Hier ontvang je geen fabriek gestandaardiseerd stuk hout, maar een unieke tafel van massief eiken- of walnoothout,” vertelt Jason. “Letterlijk elke denkbare organische vorm, type poten, afwerking of kleur die je je maar kunt voorstellen, kun je zelf specificeren. Van Scandinavische invloeden tot Japanse stijl of van donker tot licht. Jij zegt wat je in je hoofd hebt, welke unieke vorm je tafel wilt hebben, de afmetingen of voor hoeveel personen, het onderstel, de kleur – en voilà, samen met mijn creatieve team gaan we aan de slag. Dit geldt zowel voor salontafels als eettafels, maar ook andere meubels zijn in principe mogelijk.”

Blijven groeien

De bestellingen blijven binnenstromen, niet alleen via zijn eigen website, maar ook via platforms zoals bol.com, Marktplaats en Instagram. “Op dit moment maken we zo’n 15 tafels per week. Deze worden besteld door heel Nederland, en zelfs in Duitsland en België weten ze ons te vinden.” Als je op zoek bent naar Jason’s Wood-meubels, hoef je dus nooit ver te zoeken. Maar zoals bij elke groeiende onderneming, zijn ook zij continu bezig met de toekomst.

“We zijn hier naartoe verhuisd omdat de ruimte te klein werd om alle bestellingen te kunnen uitvoeren. En omdat we grotere machines nodig hebben om alle tafels te kunnen leveren. Mijn vorige werkplaats was hier te klein voor. Die ruimte is er nu! Nu zijn we alleen op zoek naar partijen die ons kunnen helpen bij de aanschaf van de machines!”

Volledig persoonlijk

Naast dat hier tafels volledig naar wens worden gemaakt, is ook de backoffice volledig persoonlijk. Jason, zijn vrouw en het team doen alles zelf! Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en word je altijd persoonlijk, snel en gemakkelijk geholpen. Als er iets misgaat, weet Jason precies waar het fout is gegaan en hoe het opgelost kan worden. Hij is nauw betrokken bij het hele proces. Ook de bezorging ligt in de handen van Jason’s Wood zelf. Met een aantal bestelbussen rijden zij het hele land door, dus van tekentafel tot aan de bezorging thuis; hier word je persoonlijk geholpen!

Volgens Jason moet de tafel dagelijks intensief gebruikt kunnen worden. “En ja, soms komen er vlekken op, maar dankzij de behandeling die wij het hout geven, veeg je alles er zo weer af. En als er toch iets onverhoopt gebeurt, laat het dan eerlijk weten. Ik kom gewoon bij je langs om het te verhelpen.” Het is bijna alsof je een levenslange garantie hebt op vlekkeloos tafelen.

Oneindig veel mogelijkheden

Zie je door de bomen het bos niet meer? Op zijn website, Instagram-account én natuurlijk in de showroom kun je inspiratie opdoen. “Staat jouw tafel er niet tussen? Dan gaan we samen het proces in. Jij mag de gewenste tafel tekenen of een foto meenemen, en ik kan jou hierin natuurlijk adviseren. En dan gaan we aan de slag! Tijdens het hele proces maken we foto’s om jou op de hoogte te houden en om zeker te weten dat jij, als klant, tevreden bent! Daarnaast is onze prijs-kwaliteitverhouding erg sterk: wij maken kwalitatief prachtige en goede tafels voor een scherpe prijs.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *