Margje 24 verfrist in de zomer en verwarmt in de winter!

Van frisse ijsjes tot warme chocolade lattes Chocolade en ijs, een onweerstaanbare combinatie! Bij Margje24 wordt deze betovering naar een hoger niveau getild met een scala aan chocolade lattes met meer dan 20 verschillende smaken. Of je nu houdt van klassieke chocolademelk, of gedurfde en exotische smaken, er is voor ieder wat wils.

Van de boerderij naar de stad

Wat Margje24 onderscheidt, is de verbinding tussen boerderij en stad. Met eigen melk worden niet alleen heerlijke ijscreaties gemaakt, maar ook chocolademelk en cappuccino’s. Hiermee weten ze zich te onderscheiden in de wereld van ijssalons en brengen ze een stukje boerderijcharme naar de stad.

Het hele jaar geopend

Daarnaast is Margje 24 een van de weinige ijssalons die het gehele jaar geopend is. Dus ook in de winterperiode! IJs- en chocoladeliefhebbers kunnen hier het hele jaar terecht. Terwijl veel ijssalons focussen op het serveren van ijs, heeft Margje 24 een verrassende twist met meer dan 20 verschillende smaken chocolademelk. Unieke smaakcombinaties en een focus op kwaliteit maken chocolademelk hier tot een onmisbaar hoogtepunt op het menu, waarbij de melk van eigen koe het nog lekkerder maakt.

Om van te smullen

Als je op zoek bent naar een moment van pure verwennerij, zijn de bonbons een absolute must-try. Elk bonbon is een kunstwerk op zich, met verrassende vullingen en smaken die de zintuigen prikkelen. Of het nu gaat om een verfijnde praline of een gedurfde combinatie van smaken, deze bonbons zijn gewoon echte traktaties! Voor de liefhebbers van vers gebak is er ook goed nieuws. Margje 24 introduceert roomstaafjes in verschillende smaken als hun nieuwste creatie én huisgemaakte appeltaart.

Kerstdesserts en -cadeaus

De feestdagen worden bij Margje24 nog feestelijker met prachtige kerstpakketten en -cadeaus. Of je nu op zoek bent naar een chocolade latte of een assortiment van heerlijke bonbons, deze pakketten zijn een perfect cadeau. De kerstpakketten kunnen vooraf besteld worden of loop gewoon even binnen en laat je inspireren door de feestelijke, en vooral heerlijke, mogelijkheden.

Naast de cadeautjes voor onder de boom, ben je voor het dessert tijdens het kerstdiner ook aan het juiste adres. bekende sorbets en ijscoupes verkopen ze ook ijstaarten die zonder bestelling verkrijgbaar zijn. Met vijf verschillende smaken om uit te kiezen verras je gegarandeerd jouw tafelgasten. Maar ook op andere momenten kun je de show stelen met deze heerlijke ijstaarten.

Seizoensgebonden verwennerij

Kortom; bij Margje 24 draait alles om seizoensgebonden lekkernijen. In de zomer verleiden 24 verschillende, verfrissende ijssmaken, terwijl de winter verwarmt met dezelfde variatie inde vorm van 24 verschillende smaken chocolademelk, de mooiste bonbons en huisgemaakt gebak. Zo biedt Margje24 het hele jaar door een reden om langs te komen en te genieten, zelfs als het buiten ijskoud is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *