Ontdek de nieuwste trends in keuken- en badkamerdesign door de experts van Sanisale en Keukensale

Van kleurrijke keukens tot wellnessbadkamers, en meer! Sanisale en Keukensale zijn geen onbekenden. Sinds 2011 is Sanisale gevestigd aan de Zwettestraat; in 2015 kwam Keukensale hierbij. Ze hebben zich inmiddels stevig verankerd als prominente spelers in de huishoudens van Leeuwarden, en dat is niet zonder reden.

Ze presenteren een uitgebreid assortiment aan keukens en badkamers dat de verwachtingen overtreft. Wellicht zijn ze nog bekender geworden door het populaire programma ‘Kopen zonder Kijken’. De prachtige keukens en badkamers die in deze volledig verbouwde huizen te zien zijn, vind je terug bij Zacheus in de winkel.

Kopen zonder Kijken

In het programma is Roos degene die de stijl en smaak van de kopers exact weet te vertalen naar een keuken en badkamer. In de winkel zijn dit Zacheus en de medewerkers van Sanisale en Keukensale die hierbij helpen. Ruimtes inrichten en deze ook visualiseren is een vak apart. Om de consument te helpen, bieden ze plattegronden en 3D-visualisaties aan.

Alles om ervoor te zorgen dat de droomkeuken of -badkamer werkelijkheid wordt. Dit kan met voorbeelden uit de showroom maar uiteraard ook door verschillende producten en opties uit het assortiment te combineren. Het fijne is: zowel de prijsklasse als het assortiment lopen uiteen, dus er zit altijd iets tussen wat past bij de portemonnee en smaak!

Trends

In de ruime winkel is het direct merkbaar dat er voor iedere smaak iets te ontdekken valt. Van de warme charme van een landelijke stijl tot moderne invloeden en van de tijdloze elegantie die altijd in de mode blijft tot de nieuwste hippe en trendy designs: je kunt hier alle kanten op. En juist naar de trends zijn wij benieuwd!

“Wat de komende periode hip is op het gebied van keukens? Kleur!” vertelt Zacheus. “Er was al heel veel keus, maar er kom t steeds meer bij. Zwart en wit zijn natuurlijk tijdloze klassiekers die nooit uit de mode zullen raken. En daar worden nu meer kleuren aan toegevoegd. Donkerblauw, mineraalgroen, iets meer afwijkende kleuren, maar ook juist lichte kleuren zie je nu veel terug!”

“Denk aan kleuren als jade en pastel, zacht roze-achtig. Het klinkt heftiger dan het is. Het is heel toegankelijk; het zijn zachte kleuren. En heel verfrissend! De keukens worden nu echt een eyecatcher. Ook omdat mensen steeds vaker kiezen om de keuken te betrekken bij de woonkamer. Verder zijn de kastjes nog steeds greeploos. En de bovenkastjes worden vervangen voor planken of een accessoire-rekje. Het maakt de keuken iets levendiger. Hier kun je dan gelijk al je servies etaleren en andere leuke dingen neerzetten om het persoonlijk te maken.”

“Tegenwoordig kun je er voor kiezen om de fronten in de keuken ook terug te laten komen in de badkamer. Verder is er qua kranen heel veel keuze in de badkamer. Naast de roestvrijstalen kranen en chromen varianten zien we nu roségouden, gouden en messing kranen. En hout(look) zien we veel in badkamers terug komen. Badkamers worden steeds meer kleine wellnessruimtes. Infrarood en uv-technologieën dragen bij aan een extra dimensie van comfort.”

Meer dan badkamers en keukens

“Ons assortiment wordt continu uitgebreid. Tegenwoordig verkopen wij ook meubels voor in de eetkamer, zoals tafels, stoelen en barkrukken. Maar ook tv-meubels, wasmachinekasten en andere accessoires zijn terug te vinden in onze winkel.”

Ook de website is vernieuwd! En kun je niet wachten op het nieuwe seizoen van ‘Kopen zonder Kijken’? Alle keukens en badkamers uit het programma vind je terug op de vernieuwde website, samen met veel andere inspiratie, trends en handige tools!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *