Online en offline de mooiste meubelen

Wist je dat Meubelen-Online een van de eerste succesvolle onlinewinkels van Leeuwarden is? In hartje Leeuwarder binnenstad vinden we de showroom van Meubelen-Online.nl, de webwinkel van Dick Mirck die ooit begon onder de naam Pit-Art. De (web)winkel is helemaal up-to-date met de woonstijlen van nu: eigentijds, landelijk, klassiek, industrieel en retro. Dick paste zich aan naar de tijd en is nu een van de best lopende online meubelwinkels van Leeuwarden. 

Meegaan met de tijd
Met Meubelen-Online biedt Dick designmeubelen voor een lage prijs en levert hij door het hele land en zelfs in België, Frankrijk en Duitsland. Pit-Art is overigens niet helemaal verdwenen, als huismerk van de zaak vind je onder deze naam eigentijds en betaalbare meubelen. Vanuit de showroom op de Voorstreek regelt Dick de in- en verkoop van meubelen, behandeld hij je servicevragen en houdt hij zijn blog bij. Hij is een toegewijde interieurliefhebber die naast zijn webwinkel meubelen ontwerpt, beurzen inricht en een interieurblog bijhoudt over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ondertussen heeft hij de markt zien veranderen en heeft hij daar slim op ingespeeld. Daarbij zijn vindbaarheid, het assortiment en de service van groot belang. En reken maar dat Dick dat op orde heeft. 

Interieurplanner
Op de website vind je de interieurplanner. Een handige tool waarmee de indeling van je interieur kan omgooien en nieuwe meubelen erin kan plaatsen. Uitgangspunt daarbij is dat je huis vertrouwd moet voelen, je tot rust brengt en het gevoel van veiligheid geeft. Met de juiste kleuren, meubelen en accessoires creëer je het gevoel van thuiskomen. Wanneer jij je goed voelt uit dat zich in je gedrag en ben je relaxter, creatiever en je neemt betere beslissingen in je leven. Zo zie je dat een meubelzaak een belangrijke taak heeft om jou hierbij te helpen. Dick wil je graag helpen bij deze weg van sfeer naar succes. Of je nu op zoek bent naar één meubel of juist naar een volledig nieuw interieurdesign met de interieurplanner heb je alvast een voorbeschouwing van het eindresultaat. 

Designmeubelen
De website is zoals je hem mag verwachten, en meer. Hij is actueel en laat een continue wisseling van assortiment zien. De collectie is door Dick samengesteld en bestaat uit designmeubelen voor een lage prijs. Richt je woonkamer naar wens in met een relaxte bank, mooie fauteuils, zitzakken, salontafel en de benodigde kasten en kamerlampen. Met de keuken kun je ook verschillende kanten op: kies bijvoorbeeld voor een eettafel met eetkamerstoelen of juist een bartafel met barkrukken. Met een mooie hanglamp boven de tafel maak je het plaatje compleet. Zelf samenstellen is natuurlijk mogelijk, maar er zijn ook volledige sets te verkrijgen. 

Sfeerproeven in de showroom
Ben je er nog niet helemaal uit of wil je extra inspiratie opdoen? Ga dan sfeerproeven in de volledige ingericht kamers in de showroom. Je kunt hier natuurlijk ook de meubelen uitproberen en kleur- en materiaalcombinaties vergelijken. Net als de website toont de showroom een altijd wisselend assortiment en is het een regelmatig bezoek waard. Om op de hoogte te blijven van interieurnieuwtjes en leuke acties is het aan te raden je in te schrijven voor zijn nieuwsbrief.

Tekst: Johan Weitenberg
Foto’s: Simon van der Woude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *