El Mundo 100% Halal 100% lekker!

Bij El Mundo kom je voor lekker avondeten, en dat 100% halal en schappelijk geprijsd. In de cafetaria bereiden ze de gerechten met Marokkaanse inslag waar je bij staat. Ga er gezellig zitten, kom je eten afhalen of laat het thuisbezorgen. Eigenaar Mohamed Baddouri heet je van harte welkom.

Huiskamer
El Mundo is eigenlijk een kleine huiskamer in de binnenstad; een gezellige cafetaria waar je rustig kunt zitten. Ze serveren van een diverse kaart met uitsluitend Halal-gerechten. Gerechten met varkensvlees en alcoholische dranken vind je bij hen dus niet. Daar tegenover staan verse gerechten met bijvoorbeeld kip, rund en verse groenten. 

Gevarieerd
Mohamed opent dagelijks om 16:00 zijn deuren. Ga er dus lekker avondeten of bestel een van de heerlijke plates. Het leuke is dat alle gerechten geschikt zijn voor elk moment van de dag. Mocht je laat op de avond trek hebben, kun je ook bij hen terecht: ze zijn tot 00:00 uur open. De menukaart varieert van kleine gerechtjes als Msemmen (Marokkaanse pannenkoek met honing en La Vache Qui Rit) of Harira (zelfgemaakte Marokkaanse soep) tot een ruime keuze in belegde broodjes met geitenkaas, brie of gerookte zalm en sandwiches met kipfilet, Merguez (Marokkaanse worst) of garnalen. Voor de grote trek serveren ze lekkere burgers met friet en plates met kipshoarma, gekruid gehakt of een combinatie van vijf soorten vlees. Voor ieder wat wils dus. 

Voor ieder moment
Gedreven serveren ze je smakelijke 100% Halal- gerechten die ze vers voor jou bereiden. Wanneer je ook trek hebt, je kunt bij El Mundo terecht; of het nu voor het avondeten of de lekkere trek later op de avond is. 

Tekst: Johan Weitenberg
Foto’s: Simon van der Woude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *