Nieuw in Leeuwarden: Turks specialiteitenrestaurant Efeze!

‘Nieuw’ in Leeuwarden: restaurant Efeze! In het pand van restaurant Bosporus kun jij sinds kort genieten van écht Turkse gerechten!

Echt nieuw is het restaurant niet. Je kunt het restaurant kennen als Bosporus, maar sinds vernieuwingen en uitbreidingen van het terras (met een mooie boot erbij!) is het restaurant verder gegaan als Restaurant Efeze.

Culinaire reis door Turkije

Verder staat Efeze garant voor een culinaire reis door Turkije. In een gezellige, warme ambiance in het centrum van onze mooie stad kun je genieten van allerlei Turkse gerechten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Levrek? Dat is gegrilde zeebaars, gekruid met huisgemaakte viskruiden. Meer zin in een soepje? Kies dan voor Mercimek Çorbasi. Dat is een traditionele romige linzensoep met mint-kruidenolie. En als je niet zoveel honger hebt, kun je ook altijd nog kiezen voor een Cacik, yoghurtsaus met komkommer, knoflook en peterselie geserveerd met pide.

Écht Turkse gerechten

De koks van Turks specialiteitenrestaurant Efeze zorgen er dagelijks voor dat iedere gast een bijzonder gerecht krijgt voorgeschoteld. Ben jij klaar om écht Turkse gerechten te proeven? Je bent van harte welkom.

Een tafeltje reserveren of het menu bekijken van Efeze? Dat kan via de website van het restaurant. Gewoon even langskomen kan natuurlijk ook. Je vindt het restaurant aan de Nieuwestad 177.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *