Nieuw in Leeuwarden: Roek Cycle Service!

Voor de fietsliefhebbers onder ons is er goed nieuws: binnenkort opent er een nieuwe fietsenmaker in de binnenstad! Roek Cycle Service vind je vanaf begin maart aan het Groot Schavernek. En Roek Cycle Service is niet zómaar een fietsenmaker.

Roek focust zich namelijk volledig op racefietsen, gravelbikes en mountainbikes van alle merken! Het gezicht achter het concept is Mirko Meerwaldt. Mirko is een échte vakman met een schat aan ervaring in het repareren en onderhouden van fietsen.

Voorheen werkzaam bij het gerenommeerde Koppel Bikeshop in Amersfoort, heeft hij zijn sporen verdiend door technische ondersteuning te bieden bij grote evenementen als The Ride, Meewindkoers en LTD Gravel Raid. Voordat hij zich in de techniek van fietsen verdiepte, was Mirko actief als ontwerper en schrijver bij vooraanstaande publicaties zoals Soigneur Magazine.

Vakmanschap en klantgerichtheid

Bij Roek Cycle Service draait alles om vakmanschap, toegankelijkheid, openheid en klantgerichtheid. Of je nu op zoek bent naar onderhoud voor je racefiets, nieuwe onderdelen voor je mountainbike, reparaties aan je gravelbike of gewoon deskundig advies nodig hebt: bij Roek ben je aan het juiste adres.

Is jouw fiets toe aan een opknapbeurt? Vanaf begin maart kun je langsgaan bij Roek Cycle Service. Zo geniet je binnenkort weer volop van je rit op twee wielen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *