Beauty’s: een juweeltje in het hart van Leeuwarden

Twaalf jaar geleden begon Cathy Pruis haar winkel Beauty’s – Jewelry & Fashion op het Naauw 12 in Leeuwarden. Haar boetiek biedt een breed scala aan sieraden, variërend van verfijnde ringen, elegante oorbellen en trendy armbanden tot tijdloze kettingen. Ze verkoopt bekende merken, zoals Sparkling Jewels, Karma, Melano, Heide Heizendorff, Camps&Camps, en Biba. Maar ook nieuwe, nog te ontdekken merken, blinken hier in de winkel.

Cathy staat bekend om haar passende advies en helpt klanten bij het vinden van de perfecte accessoires om hun outfit helemaal compleet te maken, zoals tassen van “Bullagy,” sjaals van “Bewitched,” en stijlvolle zonnebrillen van “Ikki.”

Rauschmayer

“Al een hele tijd verkoop ik sieraden die een bruidsoutfit helemaal afmaken. En daar horen natuurlijk ook trouwringen bij,” vertelt Cathy. Afgelopen jaar heeft ze haar assortiment daarom uitgebreid met trouw- en verlovingsringen van het gerenommeerde Duitse merk Rauschmayer. Al sinds 1963 produceren zij hoogwaardige trouw- en verlovingsringen.

Ze nodigt verliefde stellen uit in haar winkel om hun dromen en wensen te bespreken en helpt hen bij het personaliseren van hun ringen, met behulp van een trouwringen configurator. “Of het nu juist klassiek is, eenkleurig of meerkleurig, breed of smal, gemaakt van fairtrade goud of ringen gemaakt van platina: de lijst is eindeloos en alleen jij bepaalt jouw zoektocht en wat voor jou belangrijk is.”

De verschillende factoren zoals materiaal, de keuze van de legering en de hoeveelheid briljantjes kunnen de prijs beïnvloeden. “Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Er zijn prachtige trouwringen, inclusief diamanten, voor ieder budget beschikbaar. Alle ringen van Rauschmayer zijn 100% made in Germany en worden met de grootste zorg vervaardigd,” vertelt Cathy.

Een bezoek aan haar winkel en een persoonlijk adviesgesprek zijn essentieel om de perfecte ringen te vinden die de liefde van een stel symboliseren. “Om de set helemaal compleet te maken kunnen ook de aanschuifringen volledig naar smaak samengesteld worden. Naar wens kun je de gravure van ringen ook personaliseren in verschillende lettertypes.”

Betekenisvolle momenten

Bij Beauty’s – Jewelry & Fashion gaat het niet alleen om de verkoop van sieraden, maar om het creëren van betekenisvolle momenten. Cathy’s toewijding aan haar klanten gaat verder dan alleen de verkoop; ze begeleidt hen bij elke stap van het proces om ervoor te zorgen dat hun ringen uniek en persoonlijk zijn: “We stellen een ring samen, maar het is veel meer dan alleen een sieraad; het is een symbool van jullie liefde en verbintenis.”

Bij Beauty’s – Jewelry & Fashion gaat het niet alleen om de laatste trends of tijdloze klassiekers, maar het is een plek waar stijlvolle accessoires en unieke ringen samenkomen, allemaal met de warme en deskundige hulp van Cathy zelf. “Prachtige, unieke en gepersonaliseerde ringen,” belooft Cathy, en ze maakt deze belofte waar in elke stap van de zoektocht naar de perfecte trouwringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *