NHL Stenden zoekt 100 nieuwe docenten voor lange termijn

NHL Stenden is voor het nieuwe studiejaar op zoek naar 100 nieuwe docenten en daarom start de hogeschool vandaag met een wervingscampagne. Volgens de hogeschool zijn nieuwe docenten nodig voor een succesvolle heropening wanneer corona voorbij is.

Ook mensen van buiten het onderwijs kunnen solliciteren voor een baan. Zij kunnen na een introductieprogramma op kosten van NHL Stenden hun didactische bevoegdheid en eventueel hun Master halen. 

Volgens HRM-directeur Alette Hsopers worden er docenten gezocht voor de langere duur en voor alle opleidingen. De hogeschool gebruikt financiële middelen die ze hebben verkregen vanuit het Nationaal Programma Onderwijs om docenten aan te kunnen nemen. 

Bron: LC

5 Reacties op “NHL Stenden zoekt 100 nieuwe docenten voor lange termijn”

 1. L.s,

  Graag ontvang ik meer informatie over docentschap bij NHL Stenden. Na 20 jaar werkzaam te zijn in het forensisch werkveld gedwongen kader (casemanager tbs-zaken vanuit verslavingsreclassering VNN en adviseur rechtbank) lijkt het me een interessante move om mijn kennis en vaardigheden uit de weerbarstige complexe praktijk in te zetten voor het hbo onderwijs richting Zorg en Welzijn.

  Ik hoop op een spoedige reactie schriftelijk dan wel telefonisch. Ik ben te bereiken onder telefoonnummer 06 83709267.

  Met vriendelijke groet,

  Petra van Boggelen
  Gijsbert Japicxstraat 22
  Leeuwarden

 2. Geachte heer/mevrouw,

  Al jaren wil ik bij jullie op school werken als docent. Ik ben al 20 jaar werkzaam als docent basisonderwijs groep 8 en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dit weekend zal ik een sollicitatiebrief en cv mailen.

  Vriendelijke groet,

  Marja Robijn

 3. Goedemorgen,

  Ik ben zéér geïnteresseerd. Kunt u contact met mij opnemen? Dan kunnen we even kennismaken en de diepte ingaan. Alvast dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *