My Snax Leeuwarden: dagelijks verse en lekkere snacks

Een patatje of een lekkere snack gaat er af en toe wel in. Ga dan eens naar My Snax aan de Canadezenlaan! Eigenaar Delzar zorgt hier zeven dagen per week met zijn team voor de allerbeste kwaliteit en allerlekkerste producten.

Of je nou zin hebt in alleen patat, een plate of lekkere milkshake: bij My Snax kan je het allemaal vinden. Zowel met vlees als vegetarisch. De snacks zijn zorgvuldig gekozen en alleen die van de beste kwaliteit wordt aan de klant geserveerd.  

Allerbeste merken en halal snacks

Goed om te weten: qua snacks vind je hier alleen maar de allerbeste merken. Hier heeft eigenaar Delzar flink zijn best voor gedaan, vertelt hij. Zo heeft hij meerdere geproefd en geprobeerd en voor zijn klanten de beste snacks geselecteerd. Ook worden hier alleen maar de beste merken geserveerd. Je vindt hier bijvoorbeeld snacks van Kwekkeboom en van Van Dobben en de gehaktballen komen van de slager.

Het broodje hete kip komt bijvoorbeeld speciaal van de poelier en wordt vers gesneden. “Als ik vanavond bestel, wordt het morgenochtend vers geleverd. Wij marineren het een paar uur en dan ligt het op de bakplaat.”

Halal snacks

Goed om te weten: het aanbod halal snacks is aardig groot! Deze worden allemaal in een aparte frituur gefrituurd. “Officieel gezien kan het geen kwaad, maar dan is het geen halal meer”, legt Delzar uit. “Dus doen we het op deze manier. En iedereen heeft zo zijn of haar eigen voorkeur.”

Wil je de producten van My Snax thuis laten bezorgen of afhalen? Check dan even hun website! Telefonisch is ook mogelijk. Bezorgen doen ze elke dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.