My Snax: kwaliteitssnacks en vers op de eerste plaats

Zin in een goede snack of patatje? Ga dan eens naar My Snax aan de Canadezenlaan! Eigenaar Delzar zorgt hier zeven dagen per week met zijn team voor de allerbeste kwaliteit en allerlekkerste producten.

Sinds februari 2019 is de 25-jarige Delzar de eigenaar van My Snax, dat hij al vanaf zijn zestiende wilde overnemen. Sinds zijn overname is My Snax vrij snel nog verder gaan groeien: niet alleen is de zaak begonnen met bezorgen en is het personeel uitgegroeid van drie parttimers tot maar liefst tien parttimers, maar ook het aantal bezorgauto’s en bezorgfietsen is gegroeid. Of zoals Delzar het zelf ingetogen zegt: “Het gaat dus best goed.”

Allerbeste merken

Goed om te weten: qua snacks vind je hier alleen maar de allerbeste merken. Hier heeft Delzar flink zijn best voor gedaan, vertelt hij. Zo heeft hij meerdere geproefd en geprobeerd en voor zijn klanten de beste snacks geselecteerd. Ook worden hier alleen maar de beste merken geserveerd. Je vindt hier bijvoorbeeld snacks van Kwekkeboom en van Van Dobben en de gehaktballen komen van de slager.

Het broodje hete kip komt bijvoorbeeld speciaal van de poelier en wordt vers gesneden. “Als ik vanavond bestel, wordt het morgenochtend vers geleverd. Wij marineren het een paar uur en dan ligt het op de bakplaat.”

Groot aanbod halal snacks

Goed om te weten: het aanbod halal snacks is aardig groot! Deze worden allemaal in een aparte frituur gefrituurd. “Officieel gezien kan het geen kwaad, maar dan is het geen halal meer”, legt Delzar uit. “Dus doen we het op deze manier. En iedereen heeft zo zijn of haar eigen voorkeur.”

Over de frituren gesproken: niet alleen wordt er de allerbeste frituurolie gebruikt: de olie wordt dagelijks gefilterd en om de dag verschoond! Zo zit je altijd met een verse en mooi gefrituurde maaltijd voor je neus. Dat is pas genieten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *