Muziekcafé Scooters – is de music bar van Leeuwarden

Muziekcafé Scooters is de live music bar van Leeuwarden met normaal gesproken elk weekend live muziek. Wat nu helaas niet het geval is i.v.m. het corona virus. Hopelijk kunnen we snel weer karaoke zingen in het leuke café in Leeuwarden!

Muziekcafé Scooters is geopend in 2004 en is inmiddels uitgegroeid tot het muziekcafé van Leeuwarden. Gewoon een gezellig ingerichte bruine kroeg met veel kaarslicht, volle decoratieve wanden en goede muziek. Van pop, rock naar disco en soul, oude en nieuwe hits. Op de vele schermen komt ook regelmatig de clip of live registratie van het nummer voorbij.

Bij Scooters houden ze regelmatig jamsessies, met een basis band en of gastband, gast muzikant of een speciaal gast optreden van een band. Met een mooi podium voor try-outs van nieuwe bands of nieuwe bezettingen of het testen van nieuwe nummers.

Elke woensdag werd er normaal gesproken een pubquiz gehouden. Deze quiz  bestaat uit 8 rondes met 6 vragen rondes. En elke donderdag is er een karaoke avond. Lachen gieren en brullen op deze avonden waar zang, dans en theater een plaats hebben op het podium.

Wij kijken er in ieder geval weer erg naar uit, om te genieten van de gezelligheid en live muziek, bij het muziekcafé van Leeuwarden Scooters!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *