Musical de Tocht speelt unieke ochtendshow om 05.00 uur

Musical de Tocht speelt op 21 februari eenmalig een speciale ochtendvoorstelling. De deuren van de foyer gaan open om 05:00 uur, dezelfde tijd waarop de echte Elfstedentocht van start gaat wanneer hij ooit weer doorgaat.

Het is de allereerste keer in de geschiedenis van musicals dat er een voorstelling zo vroeg in de ochtend wordt opgevoerd. De keuze voor de ochtendshow is gemaakt om de magie door te geven aan de volgende generatie, vertelt artistiek directeur Madelène van Beuzekom. “En die magie wordt nog eens extra versterkt door de show ’s ochtends vroeg te spelen. Het maakt de Elfstedenbeleving compleet en de ervaring onvergetelijk.”

Herinneringen ophalen met Elfstedenleden

De deuren van de foyer gaan open om 05.00 uur. De voorstelling zelf start om 06.00 uur. Na de voorstelling krijgt het aanwezige publiek een smakelijk Elfstedenontbijt. Onder het genot van een hapje en drankje kan worden nagepraat over de show en er kunnen herinneringen aan de Elfstedentochten worden opgehaald, samen met Elfstedenleden. Die zijn namelijk in grote getale aanwezig bij deze unieke voorstelling.

Wil jij bij deze voorstelling aanwezig zijn? Koop dan snel je kaartje, want er zijn er inmiddels al meer dan vijfhonderd verkocht! Voor de eenmalige ochtendvoorstelling geldt ook een speciale actie: volwassenen kunnen jongere generaties meenemen voor de helft van de prijs. Kaarten voor deze eenmalige unieke voorstelling zijn verkrijgbaar via www.musicaldetocht.frl/ochtend

Foto: Joris van Bennekom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *