BENN fietsenwinkel: de fietsenhotspot van Leeuwarden!

Is er iets Hollanders dan de fiets pakken en door weer en wind naar je plek van bestemming te fietsen? Om dit goed te doen, moet je natuurlijk ook een kwalitatief goede tweewieler bij je hebben. Bij fietsenwinkel BENN, op de hoek van de Emmakade en de Franklinstraat, zit jij meer dan goed!

BENN draait al een aantal jaar mee in de wereld van de fietsverkoop. Je vindt hier transportfietsen, elektrische (bak)fietsen, handige vouwfietsen en zelfs dikke Fatbikes. Met merken als VanDijck, Qwic en Vogue biedt BENN moderne, hippe en degelijke stadsfietsen aan voor een mooie prijs.

‘Het gemak van online, met de service van een winkel’

Wat uniek aan BENN is? Het feit dat veel fietsen uit voorraad leverbaar zijn! Je hoeft dus niet maanden op je nieuwe trouwe tweewieler te wachten, maar kunt deze gelijk meenemen. De fiets wordt voor je afgesteld en je krijgt een uitgebreide uitleg, zodat je goed voorbereid op pad kunt. Of zoals ze het zelf zeggen: het gemak van online, met de service van een winkel!

En over service gesproken: je eerste servicebeurt krijg je gratis! Als er iets gerepareerd moet worden, staat er altijd een leenfiets voor je klaar. En ben je na je aankoop niet in staat om je fiets op te halen? Dan wordt je fiets gewoon bij je thuisbezorgd.

Benieuwd naar het assortiment van BENN? Of wil je gewoon even bekijken welke fiets er bij jou past? Je kunt altijd langskomen in de winkel aan de Franklinstraat 3. De Leeuwarder vestiging is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 uur tot 17.30 uur. Ze leggen altijd met alle plezier de verschillen uit tussen de verschillende elektrische fietsen en geven advies op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *