Mooiste Huis Van Leeuwarden: Voorstreek 20

Ben jij met je vrienden nog op zoek naar een mooie plek om met z’n allen te wonen? Dan is dit monumentaal grachtenpand aan de Voorstreek jouw ideale plek! Het gebouw komt uit 1872 en heeft maar liefst 465 m² woonoppervlakte dat is opgedeeld in vijf appartementen en twee studio’s.

In het hoofdgebouw vind je op de begane grond een winkelruimte, waar al een hele tijd een slagerij in te vinden is. Op de eerste verdieping vind je de appartementen en studio’s. Aan de achterkant van het gebouw vind je een losstaand voormalig pakhuis. In 2020 is dit gebouw gerenoveerd en ingericht als appartement.

Voorzieningen

Het appartement in het voormalige pakhuis beschikt overigens ook over een kleine voortuin. Daarnaast is er een fietsenstalling en bergruimte aanwezig. In elk appartement vind je een woonkamer met keuken, een badkamer, hal en een of twee slaapkamers.

Het appartementencomplex is voorzien van een belinstallatie. De appartementen worden verwarmd via een HR-ketel. Ook zijn de appartementen voorzien van een eigen glasvezelaansluiting.

Goed om te weten: alle appartementen zijn op het moment van schrijven verhuurd. Het pand wordt als belegging aangeboden voor €1.495.000,-, kosten koper. Maar dan heb je ook een pracht van een locatie in je bezit!

Foto’s: Funda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *