Jachthaven De Grote Wielen komt met mooi initiatief: drie maanden gratis ligplaats

Vanuit heel het land komen toeristen met hun boot naar onze mooie provincie toe om te genieten van het vaarseizoen. En dat betekent niet alleen gezelligheid, maar óók volgeboekte jachthavens in en rondom onze stad. Daarom raden wij je alvast aan om goed na te denken over een ligplaats voor jouw boot. Bijvoorbeeld in de vernieuwde Jachthaven De Grote Wielen!

In de zomer van 2022 is de jachthaven volledig gerenoveerd en uitgerust met 24/7 camerabeveiliging, stroom- en waterpunten per steiger, nachtbeveiliging, slagbomen die het terrein afsluiten en verlichting. De ligplaatsen huur je voor één jaar, waardoor je voor jouw zeilboot, motorboot of sloep een vast plekje hebt.

Mooi initiatief

Om te voorkomen dat jij straks geen ligplaats hebt (of naar een minder mooie locatie moet uitwijken) heeft De Grote Wielen een mooi initiatief in het leven geroepen: drie maanden gratis ligplaats! Reserveer je bijvoorbeeld nu in januari 2023 een ligplaats voor één jaar? Dan heb je tot en met 31 maart 2024 een schitterende plek voor je boot!

Interesse in dit mooie initiatief? Ga dan naar de website van de jachthaven voor meer informatie of het gelijk reserveren van jouw plekje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *