Goed nieuws na allerlei zoekacties: wonderhond Ben is weer thuis!

De titel zegt eigenlijk al genoeg: Ben is weer thuis! Naar de hond die een aantal weken geleden geschrokken wegliep zijn meerdere zoekacties gestart. En gelukkig met succes.

Ben is uiteindelijk gevonden in een weiland in Munein. Door alle deelacties op Facebook wist de boer van de vermissing van Ben. Al die tijd heeft Ben waarschijnlijk in een soort nestje van riet in een weiland gelegen. Dat nestje lag naast een sloot, dus Ben heeft gelukkig goed kunnen drinken.

Speciaal voer en ondersteunende medicatie

Ben ligt inmiddels in zijn mand bij de kachel. Hij is sterk vermagerd en heeft veel spiermassa verloren. Van een dierenarts, die Ben heeft nagekeken, heeft Ben speciaal voer en ondersteunende medicatie gekregen.

Komende week wordt zijn bloed onderzocht om te kijken hoe het Ben zijn organen gaat, maar eerst: veel rust! En vanuit eigenaresse Martine heel veel dank aan iedereen die heeft geholpen met meezoeken.

Foto: Martine Nauta

1 Reactie to “Goed nieuws na allerlei zoekacties: wonderhond Ben is weer thuis!”

  1. Zo blij voor jullie en wat geweldig dat hij nog leeft ook wij hebben al jaren honden en vinden t geweldig dat iedereen zo goed heeft geholpen nog een fijne tijd met Ben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *