Miedema Brilmode en Oogzorg: als ik in mijn vingers knip…

Nee, dit is geen ultramodern hypnose-apparaat. Al snappen we wel dat je daar als eerste aan denkt. Dit is het meest nauwkeurige oogmeetapparaat en het trotse bezit van Miedema Brilmode en Oogzorg. Al jaren helpt dit bijzonder uitziende apparaat ze de beste oogmetingen te doen en problemen te vinden die bij andere oogmetingen onopgemerkt blijven.

Innovatie en uniek

De DNEye scanner is al jaren in het trotse bezit van Miedema Brilmode en Oogzorg en blijft ze verbazen met nieuwe updates. Dit apparaat meet het oog op 1500 verschillende punten en kan een perfect beeld vormen van je oog. Dit in combinatie met de maatwerk glazen die ze aan de hand van deze metingen kunnen bestellen zorgt ervoor dat ze de best passende oogoplossing mogen bieden.

Elk oog is anders en bestaat uit unieke kenmerken als kleur, vorm, grootte en sterkteafwijking. Toch blijkt dat 98% van alle brillenglazen wereldwijd al jarenlang wordt geproduceerd op basis van de berekening van een 118 jaar oud standaard oogmodel met standaard afmetingen. Als gevolg hiervan draagt slechts 2% van de wereldbevolking een bril die exact aansluit bij hun ogen.

B.I.G.

B.I.G. staat voor: Biometric Intelligent Glasses. Bij Miedema onderzoeken ze de ogen met de hyper-nauwkeurige DNEye scanner en gebruiken ze duizenden gegevenspunten om de beide ogen exact in kaart te brengen.

Hierbij worden de persoonlijke en biometrische afmetingen opgenomen, zoals de lengte van de ogen, de pupilgrootte, hun reactie op verschillende lichtomstandigheden en nog veel meer.

Het klinkt als sciencefiction, maar door deze meettechniek wordt een digitaal model van het oog gemaakt. Zodra de meting gedaan is wordt het model verstuurd naar Rodenstock, waar ze dit gebruiken om glazen te produceren die exact zijn aangepast aan de behoeften van het persoonlijke zichtvermogen.

Echt beter

Dit is een nieuwe bewezen techniek. 92% van de brildragers die overstappen op B.I.G. ervaart een scherper zicht, 88% voelt een groter comfort vergeleken met hun oude bril. Zij horen vaak dat ook lichamelijke klachten zoals vermoeidheid en hoofdpijn afnemen na het overstappen. Tot nu toe hebben ze nog geen enkel negatieve opmerking over de nieuwe glazen gekregen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *