Famke’s famkes: de gezichten van lingerieparadijs Famke C.

Lingerieparadijs Famke C. vind je midden in de Kleine Kerkstraat. Hier voelt iedere vrouw zich op haar allermooist, dankzij de keuze uit een royaal aanbod in goedpassend en toegankelijk geprijsd ondergoed.

Ongeacht je kledingmaat, leeftijd, lichaamstype, huidskleur of levensstijl, omvangmaat of cupmaat: Famke C. is the place to be! Dit zijn de gezichten van Famke C.: Hajni, Jildou en Siegrid.

Hajni (21)

Hajni komt oorspronkelijk uit Hongarije en werkt al anderhalf jaar bij Famke C.. In Hongarije kwam ze per toeval een advertentie van Famke C. tegen en omdat het vinden van een goede bh voor Hajni altijd een probleem is, besloot ze langs te gaan bij het lingerieparadijs. En het klikte gelijk!

Na een grap van Siegrid over een eigen vestiging in Hongarije is het balletje gaan rollen. Na de lockdown werd Hajni aangenomen als stagiair, zodat ze rustig kon uitzoeken of het werk iets voor haar was. En nu, inmiddels anderhalf jaar later, werkt ze hier fulltime.

Jildou (34)

Jildou is een bekende in de Kleine Kerkstraat: ze heeft acht jaar gewerkt bij de Zuivelhoeve en is sinds juli bij Famke C. te vinden. En de werkplek bevalt haar goed, geeft ze aan. “Deze straat is heerlijk. Het voelt als een gezellig warenhuis met verschillende afdelingen. Je groet elkaar ’s ochtends en de sfeer is fijn en prettig.”

“Wat ik mooi vind aan deze winkel?Welke cupmaat je ook hebt: je mag er zijn. En dat geldt voor klanten, maar ook voor medewerkers. Het is hier allemaal niet zo stijf, en toen ik hier in het begin als klant ben gekomen, vond ik het ook heel erg prettig. Het is hier een hele relaxte manier van winkelen.”

Siegrid (32)

Famke C. is het geestenkindje van Siegrid. Na haar oorspronkelijke baan als binnenvaartschipper heeft ze een passie voor lingerie ontwikkeld. “Ik kocht mijn bh’s altijd aan de andere kant van Nederland, omdat ik in heel Friesland niet kon slagen. Ik miste zo’n plek in het noorden.”

Al vrij snel nadat ze met de winkel startte, liep het goed. En nu krijgt Famke C. klanten vanuit heel Nederland. “Ik was laatst ergens in een sauna, in de buurt van Den Haag. Ik stap het hoekje om en hoor ‘Zo, jij bent aardig uit de richting’. Er komen klanten uit Limburg een weekendje Leeuwarden boeken om bij mij te komen winkelen. Dat is echt fantastisch.”

De extra Famkes

Een speciale vermelding voor Kim, Sheila, Jildou J., Esther en Alana die allemaal doorgegroeid zijn naar een andere baan, maar wel stuk voor stuk bijgedragen hebben aan het succes van Famke C. En dan natuurlijk nog alle lieve dames die bijspringen als er opgeruimd of uitgepakt moet worden. Momenteel zijn dat Sarah en Laura.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *