Miedema Brilmode: duurzame kwaliteitsoptiek

Wat is het eerste waar je naar kijkt, wanneer je iemand voor het eerst ontmoet? Dat is natuurlijk het gezicht, en een van de meest opvallende eigenschappen is het hebben van een bril. Bij Miedema Brilmode regelen ze voor ieder gezicht de juiste bril en staat persoonlijk advies en het bieden van daadwerkelijk op maat gemaakte producten hoog in het vaandel bij de opticiens.

In balans met je uiterlijk

Rob Dijkstra, eigenaar van Miedema Brilmode, heeft het streven om iedere klant te voorzien van een kijkoplossing. Hierbij wordt rekening gehouden met een handvol richtlijnen, zodat je bril mooi in balans is met je uiterlijk. Zo analyseren de opticiens je gelaatstrekken, zodat ze weten naar welke montuurkleuren ze kunnen kijken. Er wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met je haarkleur, huidskleur, oogkleur en lipkleur. Dan wordt er een keuze gemaakt tussen een koel of een warm kleurpalet, oftewel kleuren als zwart, marineblauw, zuurstokroze en rozerood tegenover warme kleuren als zalmroze, limegroen, camel, oranje, oranjerood en brons.

Duurzame kwaliteitsoptiek

De uitstraling van de brildrager is een van de drie pijlers waarop Miedema Brilmode is gefundeerd. Samen met de gezondheid van het oog staat ‘duurzame kwaliteitsoptiek’ hoog in het vaandel. Dat betekent dat je een bril koopt die lang meegaat en veel draagcomfort biedt. Alhoewel zo’n bril iets duurder is dan die van de grote ketens, merk je gelijk vanaf het eerste moment dat je de bril opzet al het verschil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *