Maak zelf cocktails met recepten die op de cocktailshaker staan!

Aah, cocktails. Lekkere drankjes. Soms zit er wel veel alcohol in, maar dat maakt niet uit. Ze smaken lekker en je hebt van de effecten (hopelijk) nog de rest van de avond veel plezier. Het probleem is wel dat je op dit moment niet even naar je favoriete café kunt gaan om een cocktail te bestellen als je naar eentje snakt.

Het internet afspeuren helpt ook niet, omdat elke site weer wat anders zegt hoe je ze moet maken. Daarom presenteren wij jullie: de cocktailshaker mét recepten! Hier staat bijvoorbeeld het recept van de cocktail Cosmopolitan op.

De cocktailshaker heeft een inhoud van 450 milliliter, dus er kan genoeg drank in. De bovenkant van de shaker is in de vorm van een hoge hoed. Deze voorkomt dat je knoeit, voor de onhandige mensen onder ons. Naast cocktails maken kun je deze beker ook gebruiken om met een paar mensen lekker te gaan shotten. Met 450 milliliter kun je genoeg shots klaarmaken, dus dat is geen probleem.

Cocktailshakers kun je sowieso bestellen bij een winkel zoals de Blokker. Maar een cocktailshaker met recepten erop wordt al een beetje lastig. Je kan hem in ieder geval wel bestellen op ditverzinjeniet.nl. Hier vind je ook alle informatie over deze cocktailshaker.

Veel plezier met shaken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *