Zodra het weer kan, willen de meeste Leeuwarders als eerste weer op stap!

De afgelopen twee weken kon er gestemd worden op de poll: Wat ga jij als eerste doen als alles weer terug is naar ‘normaal’?. Nu we zijn begonnen met vaccineren is er een kans dat we weer richting het ‘normale’ leven gaan, maar helaas zorgt de Britse variant van het coronavirus ervoor dat we voorlopig toch nog in een lockdown zitten.

Maar als dan toch uiteindelijk (over een paar maanden, misschien wel een jaar) het einde in zicht komt, wat is dan het eerste wat jij weer zou willen doen? Dat is de vraag die wij jullie stelden en waar nu het antwoord bekend van is.

Vorige week stond op plaats 1 ‘Op stap gaan tot dat ik er bij neer val’ en op nummer 2 ‘Mezelf voleten in restaurants’. Zal hier de afgelopen week nog verandering in gekomen zijn? In totaal hebben er 320 mensen gestemd! De top 2 is hetzelfde gebleven. Dat betekent dat we in Leeuwarden, zodra het weer kan, graag op stap willen gaan. De volledige uitslag kan je bekijken in de afbeelding hieronder.

Diagram met antwoorden op het Formulier. Titel van de vraag: Wat ga jij als eerste doen als alles weer terug is naar 'normaal'?. Aantal antwoorden: 320 antwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *