Laat de hectische wereld even achter je met de lekkere recepten van Leeuwarden Lounge

Stel, je hebt een stressvolle of drukke dag achter de rug. Dan kom je thuis en moet je ook nog eens koken. Heeft niemand zin in toch? Laat daarom al dat hectische gebeuren even achter je en bestel heerlijke gerechten bij Leeuwarden Lounge!

Leeuwarden Lounge heeft lekker eten te bieden, zoals een vleesmenu voor één persoon. Hierbij zit rijst en drie curry’s naar keuze! Als je een vegetariër bent is dat ook geen probleem, want er is ook een eenpersoons vegetarisch menu. Als je lekker samen met iemand wilt genieten, dan kun je ook kiezen voor een tweepersoons menu. Leeuwarden Lounge heeft het in huis.

Natuurlijk zijn er ook grote eters onder ons. Je kan bij je gerecht heerlijke bijgerechten bestellen die dagelijks gemaakt worden. Of bestel iets heerlijks als dessert, zoals baklava. Alles om je maag goed mee te vullen.

Wil je ook even de hectische wereld achter je laten en genieten van heerlijke gerechten? Dat kan! Je bestelling doorgeven kan via de website van Leeuwarden Lounge. De bestelling kan afgehaald of bezorgd worden en dit kan op iedere dag van de week, van 16.00 tot en met 01.00 uur.

Alvast eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *