La Strada Leeuwarden brengt authentiek Italiaans streetfood naar het noorden

Benvenuto! Ben jij ook zo verliefd op al het moois dat Italië te bieden heeft? Dan is er goed nieuws: dat vliegticket kun je annuleren. Loop gewoon eventjes La Strada aan het Naauw binnen! In het restaurant proef, ruik, hoor, zie en voel je alles dat te maken heeft met Italië.

Op de menukaart vind je piadina’s (een soort Italiaanse wraps), maar ook pizzaslices, salades, belegde broodjes en tosti’s. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ‘standaard’ pizza Margherita, broodje carpaccio of tosti salami, maar ook een heuse Insalata La Strada met kip, tomaat, komkommer, paprika en kaas behoort tot het assortiment. Ook aan vegetariërs is gedacht: meerdere gerechten bevatten geen vis of vlees.

Ter plekke klaargemaakt

Wat je ook bestelt: je gerecht wordt ter plekke voor je klaargemaakt met de meest verse ingrediënten. Dat betekent dus dat jouw bestelling niet verser kan zijn. En je hoeft ook niet langer te wachten dan in een ander restaurant. Dat is pas genieten!

Goed om te weten: Bij La Strada kun je natuurlijk gaan zitten dineren, maar ook afhalen en bezorgen behoren tot de mogelijkheden! Daarnaast is er een terras, vlakbij de brug bij de Nieuwestad. En ben je jarig? Dan eet je bij La Strada helemaal gratis! Alle informatie, waaronder ook de bezorgopties, vind je op lastradaleeuwarden.com.

1 Reactie to “La Strada Leeuwarden brengt authentiek Italiaans streetfood naar het noorden”

  1. Tosti’s kennen ze niet in Italie. Insalata caprese is authentiek. Je moet wel Italiaans eten serveren als je je authentiek Italiaans streetfood wil aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *