Kom langs bij Bakker Bart Leeuwarden op de Wirdumerdijk

Kom langs bij Bakker Bart Leeuwarden gelegen op de Wirdumerdijk. Waar ondernemer- en bakker Douwe Mulder en zijn team je van harte welkom heten. Bij Bakker Bart kun je genieten van de lekkerste lunches, ontbijtjes, een reuze traktatie assortiment en vers gebakken broden. 

Voor de overname in juli 2019 werkte Douwe ruim dertig jaar bij de ING. Een hele andere richting, maar hij wilde graag voor zichzelf beginnen. “Het is een goedlopende zaak met een goed en eerlijk product! En daarnaast ben ik een echte Leeuwarder, dus zit hier helemaal goed.” Aldus Douwe.

Elke ochtend wordt alles vers voor jou gebakken en bereidt. Van een vers en rijkelijk belegd broodje, een warme panini of een lekkere zoete of hartige snack. Dan ben je bij Bakker Bart aan het juiste adres!

Je kan langskomen in de winkel of je bestelling online plaatsen. Bestellen gaat gemakkelijk en snel. De laatste jaren hebben bezorg maaltijden een vlucht genomen in Nederland onder andere met de opkomst van Thuisbezorgd.nl en andere bestelplatformen. Bakker Bart is hierop ingesprongen en mag zich tegenwoordig de grootste lunchbezorger van Nederland noemen!

Bakker Bart is geopend van maandag t/m zaterdag van 08:00 uur tot 17:00 uur en zondag van 11:00 uur tot 15:00 uur. Om verspreiding van het virus te voorkomen, verzoeken zij om zoveel mogelijk met pin/ideal te betalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *