Kom jij Sankta Lucia vieren in Park Vijversburg?

Op dinsdag 13 december is het groot feest in Park Vijversburg, want dan kun je er het Zweedse Sankta Lucia vieren, het feest van het licht!

Het feest brengt licht en vreugde in de donkere wintermaanden. In Zweden is het feest zelfs het begin van de kerstperiode. Door heel Vijversburg wordt een theatrale route uitgezet met zang, muziek, verhalen en licht.

Programma

Laat je verwelkomen door een midwinterhoornblazer en loop onder de hemelse klanken van het Lucialied het park binnen. De route wordt aangegeven met honderden kaarsjes en het park is op meerdere plekken sfeervol versierd. Luister naar het verhaal over Sankta Lucia, geniet van de muziek en sluit af met een bijzondere Zweedse traktatie in Villa Vijversburg.

Kom je ook? Een ticket kost €5,- en kinderen tot en met 12 jaar betalen €2,50,-. Het evenement begint tussen 18.30 uur en 19.00 uur en duurt een uur. Je kunt je aanmelden via info@vijversburg.nl.

2 Reacties op “Kom jij Sankta Lucia vieren in Park Vijversburg?”

  1. wat super leuk dat jullie dit organiseren, ik zou graag komen maar het is wat te laat voor mijn dochter… Wie weet over een paar jaar?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *