Kom jij naar Los Tréboles en Massada tijdens het laatste Prinsentuinconcert van dit seizoen?

Misschien weet je al dat er in de zomermaanden in de Prinsentuin uiteenlopende liveconcerten worden georganiseerd. En als je het niet wist, weet je het nu! Komende zondag (28 augustus) vind er het laatste Prinsentuinconcert van dit seizoen plaats. Dan dans je met je voetjes in het gras op de heerlijke muziek van Los Tréboles en Massada.

Los Tréboles is een cumbiaband. Cumbia is een vrolijke en dansbare muziekstijl die nog niet eerder in Friesland is ontstaan! En door de dansbaarheid is de muziekstijl ook heel geschikt om te combineren met stijlen als surf. En Los Tréboles betekent ‘de klavertjes’. En zoals iedereen wel weet, staat een klavertjevier voor geluk! En gelukkig word je wel van deze muziek.

Massada

De tweede band die zondag komt spelen is Massada. Massada was pionier, trendsetter en grossier op het gebied van gebruik van uitgebreide percussie in een band. Hun muziekstijl kreeg veel volgers van bands binnen Nederland.

Door de groep zelf wordt de muziek van Massada betiteld als Latin rock/Percussion rock. Ze spelen uitsluiteind eigen nummers.

Kom jij ook naar het Prinsentuinconcert? Zondag 28 augustus, van 14.00 uur tot 17.00 uur, in de Prinsentuin. Entree is gratis.

Foto: Facebookpagina Prinsentuinconcerten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *