Nieuw in Leeuwarden: ZUID4 Food & Drinks!

We hebben weer een nieuwe plek om te kunnen genieten van lekker eten en drinken: ZUID4 Food & Drinks! Dit wordt vanaf halverwege september jouw nieuwe plek voor ontbijtjes, lunches en borrels. Ook hebben ze flexwerk plekken gecreëerd waar je kunt werken en studeren met de nodige privacy.

Op vrijdagavond is er een kleine kaart voor diner. Ook worden er leuke hitjes gedraaid en mooie borrelplanken gemaakt. Kortom, de ideale plek om de vrijdagmiddagborrel te starten en het weekend in te luiden.

Voeden in plaats van vullen

Deze nieuwe hotspot is gevestigd in het centrum van Leeuwarden. Ze gaan werken met fairtrade, gezonde & biologische producten. Waarom? Heel simpel. Ze willen voeden in plaats van vullen. Naast heerlijk eten kun je hier ook terecht voor een lekker biertje, wijntje of cocktail. Een kop koffie met gebak is natuurlijk ook een optie.

Wat je ook neemt alles is kei- en kei vers. Daar houdt het overigens niet bij op: ZUID4 Food & Drinks heeft een fijne binnentuin waar je in de zomermaanden lekker kunt genieten. Doordat het beschut is kun je hier ook nog heerlijk nazomeren of genieten van de eerste zonnestralen! Aan de voorzijde van het pand is ook nog een gezellig terras waar altijd iets te zien is.

Team versterken?

Vanaf halverwege september kun je, zoals gezegd, hier terecht. Meer informatie vind je op de socials van ZUID4 Food & Drinks.

Momenteel zijn ze ook nog op zoek naar toppers die hun team komen versterken! Interesse? Stuur een mailtje met jou motivatiebrief + CV naar : info@zuid4foodanddrinks.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *