Kom jij deze zomer naar Zomerfair Leeuwarden in Park Vijversburg?

Afgelopen december stond Park Vijversburg helemaal in het teken van de drukbezochte Winterfair Park Vijversburg. En er is goed nieuws: na de winterversie wordt er in het deel tussen Villa Vijversburg en AquaZoo een zomervariant georganiseerd: Zomerfair Park Vijversburg!

Op zaterdag 2 december en zondag 3 december stond het park rondom Villa Vijversburg, die het hart van Park Vijversburg vormt, volledig in het teken van de eerste editie van het betoverende Winterfair Park Vijversburg. Twee dagen genoot je in een sprookjesachtige omgeving met weelderig verlichte tuinen, betoverende kerstkoren en een overvloed aan gezelligheid.

Uitgebreid programma vol toffe activiteiten

Met zo’n vijftienduizend bezoekers was de winterfair een geslaagd evenement. En dus dacht de organisatie: dat gaan we nog een keertje doen! En dit keer komt er een mooie, zomerse variant: de Zomerfair Park Vijversburg.

In het deel tussen Villa Vijversburg en de AquaZoo geniet je op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september van een uitgebreid programma vol toffe activiteiten. Wat dan precies? Het is bijna teveel om op te noemen!

Het worden twee dagen die uitermate geschikt zijn voor het hele gezin. De kleintjes kunnen zich bijvoorbeeld bij allerlei leuke doeactiviteiten helemaal uitleven. En ook voor volwassenen is er een leuk en uitgebreid programma.

Roofvogelshow en kramen vol duurzame, handgemaakte schatten

Zo worden er toffe oldtimers geshowd. En net zoals bij de winterfair is er ook tijdens de zomerfair een gave roofvogelshow. Vijftien indrukwekkende roofvogels zijn van dichtbij te bekijken. En dat is nog lang niet alles.

Je kunt lekker langs allerlei prachtige kramen gevuld met duurzame producten, handgemaakte schatten en unieke vondsten struinen. Hier ontdek je oude ambachten en bewonder je vakmanschap van vervlogen tijden. Of laat je verrassen door de levendige muziek en betoverende straatoptredens die de sfeer nóg meer verhogen.

Zoals gezegd: het wordt een feest voor jong én oud. Krijg je honger tijdens je bezoek aan de zomerfair? Kijk dan eens bij een van de vele sfeervolle foodtrucks waar heerlijk eten wordt geserveerd! Denk hierbij aan hartige lekkernijen, barbecuegerechten, wraps, poffertjes, pokébowls, verschillende soorten speciaalbier en nog veel meer lekkers.

Daarnaast valt de zomerfair precies in het oogstseizoen. Dus er zijn ook plannen om daar aandacht aan te besteden! Denk aan producten uit een pluktuin, bijvoorbeeld. Maar wat er precies wordt georganiseerd, vertellen we niet. Daarvoor moet je gezellig langskomen! En nog lang niet alles staat op het moment van schrijven vast. Zo zijn er nog ideeën voor een paardenshow, bijvoorbeeld!

Kom jij ook langs op de zomerfair? Je bent welkom op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september. Op zaterdag ben je welkom van 11.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 19.00 uur. Voor de ticketprijzen en het kopen van een ticket kun je kijken op www. zomerfairvijversburg.nl. Daar vind je overigens ook de rest van de informatie over het festival.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *