Kaldi Leeuwarden: met meer dan 25 jaar ervaring jouw plek voor het lekkerste kopje koffie of thee

Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van koffie heet Frank Postma je van harte welkom bij Kaldi in de Kleine Kerkstraat. Hier ben je aan het juiste adres voor een goed advies over alles dat met koffie en thee te maken heeft.

Bij Kaldi worden koffiebonen op een ambachtelijke manier gebrand, wat de heerlijkste smaken en aroma’s oplevert. Daarnaast vind je een enorm schap vol met verschillende soorten losse thee.

Italiaanse koffiemachines

Sinds kort is Kaldi ook dealer van Italiaanse professionele koffiemachines van het merk Biepi. Dit zijn koffiemachines die kwalitatief gezien in het hogere segment vallen. Daarnaast zien ze er misschien moeilijk uit, maar zijn ze hartstikke makkelijk te bedienen. Bij Kaldi mag je ze zelfs uittesten (en de koffie proeven!), voordat je het apparaat koopt. Dat is nou nog eens service.

Is schoonmaakmiddel niet meer genoeg om je machine schoon te krijgen? Of werkt er iets niet zoals het hoort? Geen probleem: ook voor alles om de machines netjes en schoon te houden kan je bij Frank terecht.

Cadeaupakket

Naast een lekker kopje koffie of thee kun je bij Kaldi ook slagen voor een leuk cadeaupakket. Die mag je overigens helemaal zelf samenstellen! Loop gerust eens langs bij Kaldi in de Kleine Kerkstraat.

Kaldi is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 10.00 uur tot 17.00 uur. Vragen en bestellingen kunnen telefonisch via 058-2162154 of per mail, via leeuwarden@kaldi.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *