Deelnemers gezocht voor ‘De naakte waarheid’

Naast de leuke verhalen over de ondernemers in onze stad, hebben we ook een aantal vaste items in het Uitmagazine. Zo ook ‘De naakte waarheid’, waarin iemand zich letterlijk en figuurlijk blootgeeft. Voor de volgende editie zijn wij op zoek naar deelnemers.

Als headerfoto zie je een paar voorbeelden van de rubriek zoals ze eerder in ons Uitmagazine zijn verschenen. Meer voorbeelden vind je overigens op issuu.com/welkominleeuwarden, als slotitem van elke uitgave.

Voor de komende editie zijn wij op zoek naar iemand die mee wil werken aan het item. Ben of ken jij iemand die dit leuk lijkt? Stuur dan een mailtje naar redactie@welkominleeuwarden.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

1 Reactie to “Deelnemers gezocht voor ‘De naakte waarheid’”

  1. De wereld word tegenwoordig alleen maar preutser… waar is het gevoel van vrijheid en de heerlijke tijd van woodstock gebleven! De wereld veranderd.. botox, filters en maar op elkaar lijken.. de media en alleen maar perfectie… maar wat is perfectie nou eigenlijk… iedereen is mooi zoals hij of zij is… daarom geef ik mij op en wil een knetter mooie foto en artikel zijn voor jullie blad!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *