Je kan weer spontaan binnenstappen bij Hakss Hairstyling

Hakar is een jonge, gedreven ondernemer die zich gespecialiseerd heeft in het kappersvak. Hij had altijd al de passie voor het knippen en besloot daarom zijn eigen kapsalon te openen. En daar was die dan, zijn eigen kapsalon genaamd Hakss Hairstyling.

Geschiedenis

Hakar is de zaak begonnen in Meppel en na een tijdje heeft zijn neefje het filiaal daar over genomen. Na het overdragen heeft Hakar besloten om in Leeuwarden, ‘zijn eigen stad’, zijn tweede salon te openen. Hij had hier al naamsbekendheid opgebouwd, dus het opstarten van zijn tweede kapsalon ging vrij vlot waardoor hij zijn kapperspassie nu voortzet in zijn eigen stad, waar hij zich het meeste thuis voelt!

Positiviteit

Positiviteit vindt Hakar het allerbelangrijkste in zijn kapsalon. En het vooruitzicht om in de salon te mogen staan geeft hem een boost aan energie! Uiteraard heeft ook Haksshairstyling last gehad van de lockdown en van de maatregelen, maar alsnog bleven ze positief!

Weer open zoals gewoonlijk

Hakss Hairstyling is nu weer open zoals gewoonlijk op de Kelders nummer 29. Met of zonder afspraak, je wordt altijd geholpen! Afspraak maken? bel: 058 250 41 86.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *