Consulinn: Verander je lijf en je leven, wat houdt je tegen

Consulinn is in 2010 opgericht door Linda Lettinga. Al honderden mannen en vrouwen zijn door Linda geholpen om gelukkiger te worden met hun lijf en hun zelfbeeld!

Linda is anderhalf jaar consulent geweest voor een soort gelijk dieet, maar heeft in 2012 heel bewust gekozen voor een ander product. Sinds 2012 heeft Linda uiteindelijk zes mooie vestigingen in Harlingen, Grou, Franeker, Drachten, Noardburgum en Leeuwarden mogen openen en hulp gekregen van een fantastisch team van coaches en ervaringsdeskundigen!

Het programma volgen zoals jouw coach adviseert

Het programma volgen zoals jouw coach adviseert is van groot belang voor het natraject, want hoe leer je anders vertrouwen op voeding, jezelf en de combinatie daarvan. Hoe kun je vertrouwen opbouwen naar een gezond eetpatroon? Linda zegt dat het af- en opbouwen moeilijker is dan het afvallen zelf, want de kilo’s willen we natuurlijk niet weer terug zien! Ook is tijdens het programma een goede coach noodzakelijk, want het is belangrijk om gedurende het afvallen alvast na te denken over wat je straks anders zou willen doen en waar het in eerste instantie fout is gegaan.

Consulinn vindt het belangrijk dat je graag bij ze komt en dat het gezellig is. Ze benadrukken dan ook: ‘afvallen is een serieuze zaak, maar dat wil niet zeggen dat het niet met een hoop lol gepaard kan gaan.’

Afspraak maken of twijfel je nog?

Wil je graag een afspraak maken of twijfel je nog en zou je meer informatie willen? App/bel dan voor een afspraak naar 06 – 27 29 82 89. Of mail voor meer informatie naar salon@consulinn.nl.

Verander je lijf en leven, wat houdt je tegen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *