Jason’s Wood: passie voor houtbewerking en wens van de klant

Samen er wat moois van maken, daar staat Jason’s Wood voor. Het bedrijf uit Dronrijp maakt tafels van eikenhout en walnotenhout volledig naar de wens van de klant. Jason’s Wood begon als hobby en droom, maar is inmiddels uitgegroeid tot een bekend bedrijf op het gebied van houtbewerking en het maken van meubels in Nederland. Jason’s Wood levert vooral tafels aan particulieren in Nederland, maar ook bedrijven schaffen tafels aan bij het bedrijf uit Dronrijp.

De klant wordt door Jason’s Wood meegenomen in de bouw van de tafel, van begin tot eind. “Klanten kunnen bij mij langskomen en de verschillende tafels in de showroom bekijken. We maken tafels met de meest unieke vormen. De klant kan een tekening maken van hoe zij het tafelblad willen hebben. Daarna kijken we samen hoe we dit verder uitwerken.”

Werkwijze

“We zagen het hout op maat en maken daarna het tafelblad volgens de gewenste vorm. De tafelbladen die we leveren zijn dus niet kant-en-klaar. De soorten hout die we gebruiken zijn eikenhout en walnotenhout. We gebruiken alleen deze soorten omdat ze duurzaam zijn. Het hout kan goed tegen vocht en er verschijnen niet snel kringen op de tafelbladen.”

“De tafelbladen bewerken we zodat ze lang houdbaar en mooi blijven. De tafelpoten zijn van staal of hout. Stalen poten krijgen we binnen van een leverancier, maar de houten poten maken wij zelf. Te allen tijde willen we de prijs voor de klant relatief laag houden en voldoen aan de wens van de klant. Wanneer een wens van de klant moeilijk is gaan we geen nee verkopen.”

“We houden van uitdagingen en bekijken samen met de klant altijd wat er mogelijk is. Daar zijn wij bij Jason’s Wood op gefocust. De tafelbladen zijn van goede kwaliteit. Dat kan ik onze klanten verzekeren, want kwaliteit is onze cultuur”, zegt eigenaar Jason trots.

Tijdens het maken van het tafelblad houdt Jason zijn klanten op de hoogte. Er worden tussentijds foto’s gemaakt van de tafel. Op die manier laat Jason’s Wood zijn transparantie zien en wordt de wens van de klant centraal gezet. Na de aankoop blijft het bedrijf bereikbaar voor de klant. Tafels die kromtrekken worden gerepareerd en als dit niet kan, wordt er een nieuwe tafel gemaakt.

Bij Jason’s Wood houdt de service dus niet op als de aankoop is gedaan. Dat maakt Jason’s Wood als houtbewerker en meubelmaker uniek.

Creatieve showroom en trots team

De showroom van Jason’s Wood straalt creativiteit uit. Je ziet al snel de verschillende mogelijkheden die er zijn. Deens ovaal, Deens rond, Deens recht, ovaal rond, rond kops, plat ovaal, rechthoekig, of natuurlijk gewoon ronde of vierkante tafels.

Bij Jason’s Wood is alles mogelijk. Zowel voor een eettafel als salontafel zijn er vele mogelijkheden. De creativiteit is met de jaren gegroeid. Dat maakt Jason trots op zijn team. “Ik houd als leidinggevende goed in de gaten dat we de wens van de klant centraal blijven stellen. Mijn team heeft veel vrijheid en ieder voor zich heeft de passie om een mooie tafel te maken voor de klant.”

“Ik ben het bedrijf een paar jaar geleden zelf begonnen en toen maakte ik tafels alleen voor vrienden en familie. Nu heb ik meerdere medewerkers in dienst en maak ik 10 tot 15 tafels per week voor klanten in binnen- en buitenland. We bezorgen de tafels altijd bij onze klanten in Nederland. Dit doen wij met drie bussen. Het bezorgen van de tafel is te bekijken via onze Instagram: wood.jasons.”

Inspireren

“Het is voor ons en voor onze klanten mooi om te zien wat we allemaal maken en bezorgen bij de klanten. Het bekijken van onze Instagram kan klanten ook inspireren om hun gewenste tafel te omschrijven. Het geeft zoveel inspiratie om allerlei tafels naast elkaar te zien”, vertelt Jason.

Het bedrijf uit Dronrijp groeit steeds. Daarom gaat Jason’s Wood binnenkort verhuizen naar een grotere ruimte in Dronrijp. Daarna kan Jason’s Wood ook tafels maken voor klanten uit België en Duitsland. De tafels worden dan ook daar afgeleverd. Over een paar jaar hoopt Jason een grote meubelmaker in Nederland te worden met verschillende showrooms verspreid door heel het land. Wat je ook wil: Jason’s Wood maakt een salontafel en/of eettafel volledig naar wens.

Neem een kijkje in de showroom (op afspraak) voor de verschillende mogelijkheden of mail je wens naar mijnwens@jasonswood.nl. Jason kijkt dan samen met jou naar de verschillende mogelijkheden die er zijn voor jouw perfecte tafel van eikenhout en/of walnotenhout!

De mogelijkheden zijn afwisselend en creatief. Bij Jason’s Wood krijg je echt een mooie tafel geleverd die Jason en zijn team met jou samenstellen en die nog jaren in goede staat blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *