Japanse ‘haven’ Minato officieel geopend

Goed nieuws voor alle sushi-lovers en andere liefhebbers van de Aziatische keuken: in Leeuwarden is in de vakantie een nieuw Sushi & Grill restaurant geopend! Restaurant Minato is te vinden in het voormalige Liuwherne, aan de Vrouwenpoort.

Het restaurant is geopend door een van de eigenaren van Nihon 88, de heer Chen. Toen wij begin juni met hem spraken (link naar eerder interview), vertelde hij al dat de plek te mooi is om niets mee te doen. ‘Het is een speciaal plekje voor zowel de Leeuwarder inwoners als voor toeristen die met een bootje aanleggen. Bovendien kunnen gasten hier heerlijk genieten van de gerechten op de mooie terrassen’, vertelde hij toe. De naam ‘Minato’ is trouwens een ideale naam voor een restaurant aan het water. Minato is het Japanse woord voor ‘haven’. 

Bijzondere tekst

Bij Minato is alles versbereid en geperfectioneerd door ruim dertig jaar ervaring. Iedereen is welkom in het restaurant. Of je nu samen uit eten gaat, met je familie of met je hele bedrijf komt eten: het personeel van Minsato zorgt voor culinair genot, met gastvrijheid. Op de website staat ook een bijzondere tekst. ‘Net zoals de zon ons elke dag warmte, gezelligheid en plezier brengt, willen wij dit onze gasten ook brengen met ons restaurant’. Chen heeft ons al eens uitgelegd wat hij ermee bedoelt: ‘Wij zijn altijd gastvrij, onze klanten zijn koning. Iedere bezoeker wordt hartelijk bediend en voelt zich hier thuis.’

We verwelkomen het nieuwe restaurant met open armen en wensen de heer Chen veel succes met het nieuwe restaurant. Heb jij er al eens gegeten? Laat ons weten wat je ervan vond!

1 Reactie to “Japanse ‘haven’ Minato officieel geopend”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *