It Giet Oan: musical De Tocht zoekt kunstschaatsmeisjes

Na vijfentwintig jaar wachten is het eindelijk zo ver: De Tocht der tochten gaat door! Dit keer wel in musicalvorm. Musical De Tocht is nog op zoek naar meisjes tussen de 10 en 15 jaar die kunnen kunstschaatsen.

De musical vertelt een verhaal van afzien, passie, verbroedering en keuzes maken en neemt de Elfstedentocht als metafoor voor het leven. Dit alles gebeurt met indrukwekkende muziek, pakkende liedteksten en het ijzingwekkend mooie decor van onze Friese elf steden.

Vereisten

Voor de voorstelling is de organisatie op zoek naar meisjes tussen de 10 en 15 jaar oud met een schaatsniveau dat overeen komt met MIF test interzilver.

Ze hoeven niet in het bezit te zijn van deze MIF test, zolang het schaatsvaardigheidsniveau wel op dit level zit. Vervolgens wordt er een poule van kunstschaatsers gemaakt zodat ze op basis van eigen beschikbaarheid kunnen worden ingedeeld.

De audities worden op zaterdagmiddag 18 maart 2023 gehouden in de Elfstedenhal in Leeuwarden. Aanmelden voor de audities kan tot uiterlijk 12 maart aanmelden via www.musicaldetocht.frl. De musical gaat op 1 oktober 2023 in première.

Foto: Lucas Kemper / Castpresentatie De Tocht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *