Kom jij als opticien of optometrist werken bij Miedema Brilmode en Oogzorg?

Miedema Brilmode en Oogzorg heeft twee vacatures openstaan! Kom jij voor het bedrijf werken? Dit is de vacaturetekst.

Opticien

Onze opticiens zijn top. Bijvoorbeeld tijdens montuuradvies op basis van klant-stijl, gelaatskleur en vorm, en persoonlijkheid. Glasadvies met diepgang. Wij zijn ongehaast. Maar ook in de werkplaats. Slijpen, monteren, een mooi product áfmaken voor jou klant.

Trots zijn op je vakmanschap. Je wilt in een team werken met vakmensen, gedreven, maar niet over de top. Natuurlijk sloven we ons uit, maar het is authentiek. Wil je met een colbert aan, als jij dat bent, doen. In een mooie polo mag ook, als dat bij jou past. Jij neemt iets mee naar dit team en naar dit bedrijf.

Optometrist

Miedema oogzorg zet zich breed in. We bedienen huisartsen bij laagcomplexe oogzorg. De schakel, met korte wachttijd, tussen huisarts en oogheelkunde. 

We ondersteunen de opticiens bij complexe refractie vraagstukken : Cycloplegie, prismavoorschrift, meekijken naar dingetjes on-the-fly.

Daarnaast onderzoeken we klinisch en functioneel mensen met niet aangeboren hersenletsel in opdracht van revalidatie klinieken. Hierbij gaan we diep de anamnese in, onderzoeken visuele functies, fusionele reserves, en begeleiden met visuele therapie.

Wat zoeken we?

  • Je hebt ambitie. Je wilt de beste van ons allemaal worden. Lukt iets niet? Je gaat er op oefenen. Weet je iets niet? Je vraagt het of zoekt het op.
  • Je hebt energie en dat voelen we.
  • Je bent vriendelijk. Je houdt van mensen.
  • Eigenlijk zoeken we talent, iemand die wíl. Die zegt ‘he, leg me even uit wat dat is’ of  ‘spijker mij even bij over wavefront’.

Wat bieden we?

  • Goed salaris
  • Prettige werksfeer (er wordt veel gelachen)
  • Menselijkheid én professionaliteit
  • Minimaal vier dagen per week beschikbaar, waarin de vrijdag en de zaterdag zitten.

Wil jij bij Miedema komen werken? Vul dan het contactformulier op hun website in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *