Hoe is het met K & K Kappers op de nieuwe locatie?

Sinds november vorig jaar vind je K & K Kappers terug op een nieuwe locatie! Na zesentwintig jaar in de Sint Jacobsstraat vind je de kapperszaak tegenwoordig terug aan het Ruiterskwartier. En die stap was een goede keuze, vertelt eigenaar Johan aan ons.

“Een bewuste stap”, noemt Johan het zelf. “Het was een mooie kans om iets nieuws voor de salon en het team te starten. Je moet altijd laten zien dat je vooruit durft te denken en als je zo’n mooi pand als dit kunt krijgen, moet je het aanpakken!”

“Het klinkt misschien een beetje cliché, maar het is echt een nieuwe uitdaging”, voegt Johan toe. “Op een gegeven moment moet je gewoon weer iets.”

Op scherp zetten

Na al die tijd op de oude locatie zullen er vast en zeker mensen zijn die uit automatisme alsnog naar de Sint Jacobsstraat lopen. Daar heeft Johan uiteraard rekening mee gehouden: ongeveer een jaar voor de verhuizing is het nieuws al naar buiten gebracht. “Misschien loopt er af en toe nog iemand in gedachten naar de oude zaak, maar dat is een enkeling”, grapt Johan.

Deze zomer zit Johan maar liefst veertig jaar in het vak. “En nu, met de nieuwe locatie, wordt iedereen even op scherp gezet. We zijn ook met Keune gaan samenwerken, een nieuwe leverancier. Wanneer je vijftien jaar met hetzelfde werkt, kabbelt alles een beetje voort. Nu blijft het een uitdaging.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *