Huurhuis in Bilgaard gaat viraal vanwege een wel heel pittig maandbedrag

Een huurhuis in Bilgaard is deze week viraal gegaan vanwege een vrij pittige huurprijs. Voor dit pareltje van 105 vierkante meter met een behoorlijk gedateerd interieur betaalde je namelijk 1.900 euro. Per maand. En dat is óók nog eens exclusief gas, water en elektriciteit.

En daar kwamen flink wat negatieve reacties op. In de meer dan 13.000 reacties onder de inmiddels verwijderde advertentie werd de huurprijs ‘absurd’ genoemd. ‘Doe even normaal met die huurprijs’ en ‘Hoe krijg je het in je hoofd dat bedrag te vragen’ zijn enkele voorbeelden.

Reacties

En uit navraag van de media blijkt ook nog eens dat het geen typfoutje is. Die huurprijs van 1900 euro per maand is ook écht wat je er voor gaat moeten betalen. En of er al reacties op gekomen zijn? Verrassend genoeg wel.

De advertentie is inmiddels offline gehaald. Niet vanwege de commotie die is ontstaan, maar vanwege het feit dat er foto’s zijn gebruikt die eerder ook op Funda hebben gestaan. Volgende week kun je dus gewoon weer reageren op deze advertentie.

Bron Foto: Facebook

1 Reactie to “Huurhuis in Bilgaard gaat viraal vanwege een wel heel pittig maandbedrag”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *