Kookwinkel van Erp heeft toffe kortingsactie voor de frisse nazomerdagen

Het wordt langzaamaan wat kouder buiten, maar het is nog steeds een lekkere temperatuur! Heb jij nog een gezellig feestje gepland met vrienden of familie? Je zult er misschien niet gelijk aan denken, maar barbecueën is nog steeds een leuk idee!

Toffe kortingsactie

Bij Kookwinkel Van Erp hebben ze nog een toffe kortingsactie op de keramische barbecues van Kamado Joe. Kamado Joe is de ideale barbecue voor in de tuin of op je terras. Er zijn drie varianten: de Kamado Joe Classic, de Kamado Joe Classic II en de Kamado Joe Junior.

De Junior-versie is een kleine variant van de barbecues en neem je natuurlijk gemakkelijk mee. De Classic-versie heeft alles wat je barbecue nodig heeft, zoals het Divide & Conquer systeem.

Dit systeem bestaat uit in hoogte verstelbare, in tweeën gedeelde platen, zodat je verschillende soorten voedsel op verschillende temperaturen kunt bereiden. Toch op zoek naar een iets toffere barbecue met meer functies? Dan is de Kamado Joe Classic II jouw perfecte barbecue.

Toch geen barbecue nodig? Loop dan eens binnen bij Kookwinkel Van Erp! In het onlangs geopende nieuwe pand vind je voor ieder wat wils. Via Issuu vind je een uitgebreid artikel over de nieuwe locatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *