Huiskamerfilmfestival wil jouw huis omtoveren tot bioscoop

Vind jij het tof om je huis te veranderen in een bioscoop? Lees dan vooral verder.

Want je kunt van 2020 en 2021 zeggen wat je wilt, maar wat betreft ‘lekker onbekommerd plezier maken’ waren het historisch schrale jaren. Festivals gingen niet door, bioscopen gingen potdicht, zelfs een avondje hangen met je vrienden zat er niet in.

Gelukkig mag er inmiddels weer steeds meer, en dat is dan ook de reden dat op 15 en 16 oktober de eerste editie van het Huiskamerfilmfestival plaats vindt in Leeuwarden. Dat is, inderdaad, een festival waarbij films worden vertoond in onze eigen huiskamers. Om precies te zijn: de allerbeste korte films uit Europa. Speciaal geselecteerd voor de kritische ogen van de jonge inwoners van Leeuwarden tot 30 jaar.

op 15 en 16 oktober de eerste editie van het Huiskamerfilmfestival plaats in Leeuwarden. En voor deze vertoningen zoeken ze mensen die het tof vinden om hun huiskamer in een bioscoop te zien veranderen. In principe komt ieder huis in aanmerking, zolang het beschikt over minimaal vier muren en een plafond. Zij regelen de techniek, jullie de gezelligheid. Wat je ervoor terugkrijgt is de gezelligste avond van het jaar, een percentage van het geld dat de kaartjes opleveren, plus €12,50 per vertoning.

Meedoen? Meld je huiskamer hier aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *