Gadgets & wannahaves die je moet hebben!

Gadgets zijn cool en ze zorgen voor een stuk gemak en veiligheid in huis. We hebben hier vijf gadgets voor je op een rijtje gezet. Het is pure luxe maar je maakt er wel de blits mee. De gadgets zijn onder andere te besturen met misschien wel de belangrijkste gadget in ons leven: de smartphone.

Danalock V3 Bluetooth Deurslot
o.a. verkrijgbaar bij: Gadgethouse.nl en Hashop.nl | prijzen van €199,- tot €229,

Dit deurslot open en sluit je met je smartphone. Zodra je binnen een straal van 5 meter van je woning bent, ontgrendelt het slot automatisch. Telefoon vergeten? Geen probleem! Het slot is ook te openen met een gewone sleutel.

Ring video deurbel
o.a. verkrijgbaar bij: Bol.comCoolblue.nl en Gamma.nl prijzen van €189,- tot €278,-

Waar je ook bent, deze slimme deurbel hoor je altijd. Sluit hem aan op je wifi-netwerk en je kunt overal ter wereld via je smartphone zien wie er voor de deur staat. Mocht je willen kun je zelfs een praatje met de postbode maken. 

 

Styler van LG
o.a. verkrijgbaar bij: Wehkamp en Bemmel & Kroon prijs €2.199,- 

Met één druk op de knop zijn je pakken, jurken, truien en andere kleding weer helemaal fris. De LG Styler verwijdert geurtjes en kreukels met behulp van stoom. Voor de messcherpe vouw zit er in de deur een broekpers. Een gadget voor de serieuze zakenman/-vrouw.

 

Neato Botvac Connected
o.a. verkrijgbaar bij: Cooblue, Bol.com en fonQ prijzen van €679,- tot €720,-\

De robotstofzuiger bestaat al een tijdje, maar Neato maakt de gewone stofzuiger overbodig. Met lasers scant hij de ruimte om vervolgens netjes in een patroon te gaan stofzuigen. Bij een botsing stuurt ie bij. Hij is op afstand in te schakelen via de bijbehorende app.

Smartwares Homewizard Connect Kit
o.a. verkrijgbaar bij: Mediamarkt, Coolblue en Bol.com | prijs €179,-

Huisautomatisering is erg in opkomst. De Homewizard is een betaalbaar domoticasysteem en heeft verschillende uitbreidingsmogelijkheden met extra sensors, alarmsysteem en beveiligingscamera. Standaard wordt de Homewizard geleverd met twee sensors.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *