De snelle verhuizers: Steve Snel

Steve Snel doet zijn naam eer aan. Met zijn bedrijf Steve Meubel Service Noord bezorgt hij alles voor in het huis door het hele land, en dat razend snel en volgens afspraak. Meubels, keukens, zakelijke en particuliere verhuizing en pianovervoer: hij neemt de zorgen uit handen. 

Kan het echt niet door de deur? Dan maar door het raam! 

Met smart
Je zit met smart te wachten op je nieuwe meubels en interieuraccessoires. Stipt op het afgesproken tijdstip gaat de deurbel en staat de goedlachse Steve voor de deur. Je nieuwe spullen laat hij gelukkig niet louter op de stoep staan. Nee, hij brengt alles netjes naar binnen en gaat niet weg alvorens alles is gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal neemt hij ook weer mee, zodat je meteen kunt genieten van je nieuwe meubels. 

Tijd
Dat hij zo stipt op tijd is, heeft met zijn planning te maken. ‘Wekelijks komen de opdrachten binnen, die ik vervolgens zo snel mogelijk inplan met de klant. Ik bezorg van maandag tot en met vrijdag en als het zo uitkomt zelfs in het weekend. Dit komt vooral voor bij de verhuizingen die wij doen,’ vertelt Steve. ‘Ik zorg dat ik op de afgesproken tijd bij de klant ben en heb daarbij de tijd zo ingepland dat wij ons niet hoeven te haasten, zodat alles netjes wordt afgeleverd en we ruim de tijd hebben voor de montage’, vervolgt hij. 

Bubbelplastic
Zorgvuldigheid is geboden. Plus, alles in de bus is goed verzekerd. ‘Bij verhuizingen hebben we altijd bubbelplastic en een rol folie paraat. Met alle liefde pakken we bijvoorbeeld de tv of de servieskast in, en we hebben zelfs matrashoezen mee.’ Hij is nu zes jaar actief als SMS Noord, en met groot succes. Klanten zijn blij als hij over de vloer komt. Inmiddels heeft hij hulp van Stef en Thom. Vooral verhuizingen doen ze met z’n tweeën of drieën, zodat alles vlot verloopt. 

Door het raam
‘Niets is ons te gek. Op alle mogelijke manieren zorgen we ervoor dat de spullen in huis, op kantoor of waar dan ook terechtkomt. Kan het echt niet door de deur? Dan maar door het raam! Vervolgens monteren we alles af, behalve de keukens: dat laten we over aan de keukenspecialist.’ Dat is een vak apart natuurlijk. We vroegen ons nog af: waar bezorgt SMS Noord eigenlijk? ‘We komen overal in het land. Omdat ik mijn eigen planning doe, kan ik ritten goed combineren. Moet ik iets in Almelo afleveren, dan zorg ik ervoor dat ik dezelfde dag in die buurt iets moet ophalen. En zo rijden we het hele land door.’ Steve heeft het goed voor elkaar. Denk bij je volgende verhuizing en bezorging terug aan dit verhaal en laat Steve Meubels Service jou de zorgen uit handen nemen. 

Om de bezorging of verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, moet je soms wat voorbereidingen treffen. Steve heeft drie tips voor je:

  1. Maak ruimte voor je nieuwe meubels.
    Breng desnoods de oude meubels al naar de stort of verkoop ze op marktplaats. Zo is er genoeg ruimte om de nieuwe meubels uit te pakken en te monteren. Zo ben jij een tevreden klant en Steve een tevreden bezorger. 
  2. Pak alles netjes in bij jouw verhuizing.
    Jij pakt in, Steve vervoert. Hij is nu eenmaal de specialist in het vervoer en het scheelt weer tijd alles netjes klaarstaat. Bovendien vind je jouw spullen zo gemakkelijk terug. 
  3. Plan voldoende tijd in.
    Niemand wil dat er iets sneuvelt. Om deze reden wil Steve niet haasten; niet in huis en niet op de weg. Ze nemen echt de tijd voor je, dus neem zelf ook de tijd voor jouw verhuizing of bezorging.

Tekst: Johan Weitenberg
Foto’s: Simon van der Woude

1 Reactie to “De snelle verhuizers: Steve Snel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *